JAG ORKAR INTE BRÅKA!

Vilken jävla skitdag det här blev….

Jag vaknade med världens energi, skrattade högt på vägen till jobbet med podd i örat och hade planerat att bjuda ett jättehärligt blogginlägg om min resa som jag drar iväg på nu på torsdag, men jag tappade lusten vid lunch. Jag mottog en sjukt onödig, otrevlig och falsk kommentar här på bloggen. Som offentlig vet jag att jag ska vara beredd på att skit kan komma, men det är omöjligt att inte bli nere. Och så är jag inte alls van vid att få ett sådant typ av påhopp. Jag blev både ledsen, arg och fundersam. Ledsen för att jag inte gillar när någon hatar mig, arg på att onda människor finns överallt och fundersam över min action.

Att jag ens skriver detta inlägg….

Jag föddes som krigare och skulle helst av allt vilja berätta hela jäkla sanningen för er mina vänner, men jag tänker inte göra det. För gör jag det skulle jag hänga ut människor och bolag på ett väldigt tråkigt sätt och det vill jag inte. Jag vill inte förstöra. Jag vill vara större än så. Punkt.

Tillägger: Jag skulle aldrig ljuga i min egen blogg. En blogg som alla mina bästa vänner läser och som exakt vet vad jag gör om dagarna, ser ut och tycker om saker. Jag försöker verkligen och tycker att jag ger så mycket av mig själv. Jag trodde att ni gillade det. Att ni blev glada och mådde bra av det. Jag delar bland annat med mig av (som i detta fall) min otur i livet i hopp om att kunna inspirera, peppa och göra skillnad. Att jag ska få skit för det känns väldigt tråkigt. 

 

Men TACK till alla er som har kärleksbombat. LOVE U!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Du verkar så härlig som person och inspirerar mig på många sätt! Keep it up och skit i alla haters!

  Anna 2017-07-20 16:37:03
  Svara
 • Förstår dig, jag hade känt precis likadant. Så tråkigt att det finns personer som tar sig tid att skriva onödiga och tråkiga kommentarer. Fortsätt precis som du gör! Skickar lite pepp till dig!

  Josefine 2017-07-19 15:03:49 https://jourstadumea.se/
  Svara
 • Älskar verkligen din blogg, kommer in här titt som tätt varje dag och hoppas på en uppdatering! <3 Önskar att fler vore mer som dig – så himla rolig och vettig!! Heja dig!!!

  Amanda 2017-07-19 14:38:00
  Svara
 • ?

  Sanna 2017-07-19 11:56:06
  Svara
 • Förstår att du blir ledsen. Men tyvärr kommer det alltid finnas de som stör sig på ens lycka och framgång. Du är grym låt de inte få förstöra det! ❤

  Demet 2017-07-19 11:24:20
  Svara
 • Du ör verkligen otroligt bjussig och din blogg är verkligen toppen, fortsätt med det!!!!

  Emma 2017-07-19 08:01:45
  Svara
 • ❤️❤️

  Ingela 2017-07-19 06:35:26
  Svara
 • Din blogg är fan bäst! Du bjuder på dig själv och känns verkligen äkta och kul. Fortsätt med allt du gör! 🙂

  Johanna 2017-07-18 23:52:31
  Svara
 • Blev så jävla ledsen när jag såg den fruktansvärt onödiga kommentaren i morse. Du bjuder på dig själv till 100 %, du peppar oss läsare att följa våra drömmar och att vi ska våga säga nej. Låter klyschigt med ta inte åt dig, det är 1-2 arma själar som har så tråkigt att det måste förstöra för någon annan. Tänk, de tar sig ändå tid att läsa din blogg 😀
  Massa massa kramar till dig, du förstår inte vilket stöd du o din blogg varit för mig!

  Hannah 2017-07-18 23:05:10
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!