Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Hur kunde jag glömma trosorna?….

Hej från Absolut! 

Det ekar typ i hela byggnaden och vi som är kvar har semester-feeling trots mycket jobb. Eller jag lär få ännu mer feeling i morgon kväll när jag sätter mig i taxin. I morgon drar jag nämligen till Mallorca!! Jag och lille Joschen. Jag har en jäkla massa kvar att göra innan jag drar dock, så får kötta i sittande läge från sängen ikväll.

Henrietta Fromholtz

Klänningen är en gammal goding från H&M som jag vet att de har producerat om flera gånger. Den sitter som en smäck och låter inte figuren gömma sig – Lovely! På grund av det hade jag det dock svinsvårt med trosvalet i morse och så råkade det sluta med att jag helt glömde bort det. Hehhehe. Det är faktiskt en premiär-vädring för mig!

Nog om min glömska – nu måste jag shoppa. On my list: Sköna pumps med extra allt, strumpor att ha i sneakers, trosor, kameraarm till VLOGGen och shorts (jag insåg igår kväll att jag inte kommer i dem jag har…. he he).

PUSS <3 Vi hörs senare när jag pausar i min packning.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Du är så jävla vacker!!! Och förbannat bra. Jag hoppas och tror att din blogg (och blogg) blir en självklarhet för alla snart. Kram!

    Sophia L 2017-07-19 22:08:18
    Svara
  • Din blogg är såå härlig <3 älskar att du är så öppen och ärlig 🙂 kommer din och Annas pod tillbaka?

    Jennifer 2017-07-19 20:59:00
    Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry