Hur kunde jag glömma trosorna?….

Hej från Absolut! 

Det ekar typ i hela byggnaden och vi som är kvar har semester-feeling trots mycket jobb. Eller jag lär få ännu mer feeling i morgon kväll när jag sätter mig i taxin. I morgon drar jag nämligen till Mallorca!! Jag och lille Joschen. Jag har en jäkla massa kvar att göra innan jag drar dock, så får kötta i sittande läge från sängen ikväll.

Henrietta Fromholtz

Klänningen är en gammal goding från H&M som jag vet att de har producerat om flera gånger. Den sitter som en smäck och låter inte figuren gömma sig – Lovely! På grund av det hade jag det dock svinsvårt med trosvalet i morse och så råkade det sluta med att jag helt glömde bort det. Hehhehe. Det är faktiskt en premiär-vädring för mig!

Nog om min glömska – nu måste jag shoppa. On my list: Sköna pumps med extra allt, strumpor att ha i sneakers, trosor, kameraarm till VLOGGen och shorts (jag insåg igår kväll att jag inte kommer i dem jag har…. he he).

PUSS <3 Vi hörs senare när jag pausar i min packning.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Du är så jävla vacker!!! Och förbannat bra. Jag hoppas och tror att din blogg (och blogg) blir en självklarhet för alla snart. Kram!

    Sophia L 2017-07-19 22:08:18
    Svara
  • Din blogg är såå härlig <3 älskar att du är så öppen och ärlig 🙂 kommer din och Annas pod tillbaka?

    Jennifer 2017-07-19 20:59:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!