Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En spontanare & nu drar jag!

Såhär har jag sett ut idag. Och gör fortfarande här sittandes på flygplatsen. Taxklackar från Zara på fossingarna, mockakjol från Ivyrevel och en simpel topp från Zara.

Och vid 11-tiden fick jag ett sms från bästa Elli som frågade ut mig på lunchdate. ”Såklart!” svarade jag snabbt. Det var en jäkla tur att jag satt inne i stan idag, för oftast sitter jag ju ute i Liljeholmen. När jag inte är på Absolut sitter jag inne i Sturegallerian som typ kan vara den absolut bästa location för spontana och bra luncher.

>>> Läs mer om när vi två var en vecka i St. Anton HÄR!

Och över en sallad och wrap på Freshii körde vi en update om allt ifrån relationen till våra nya jobb. Vi djupdök på ämnet: ”Människor som alltid inleder med det negativa”. Detta måste jag diskutera med er inom kort!

Och så tog vi en kaffe på stående fot innan vi sa ”Ses i augusti”, och då ska vi åka på Way Out West ihop. Kul!

Men nu kommer flyget. Vi hörs när jag landat <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry