En spontanare & nu drar jag!

Såhär har jag sett ut idag. Och gör fortfarande här sittandes på flygplatsen. Taxklackar från Zara på fossingarna, mockakjol från Ivyrevel och en simpel topp från Zara.

Och vid 11-tiden fick jag ett sms från bästa Elli som frågade ut mig på lunchdate. ”Såklart!” svarade jag snabbt. Det var en jäkla tur att jag satt inne i stan idag, för oftast sitter jag ju ute i Liljeholmen. När jag inte är på Absolut sitter jag inne i Sturegallerian som typ kan vara den absolut bästa location för spontana och bra luncher.

>>> Läs mer om när vi två var en vecka i St. Anton HÄR!

Och över en sallad och wrap på Freshii körde vi en update om allt ifrån relationen till våra nya jobb. Vi djupdök på ämnet: ”Människor som alltid inleder med det negativa”. Detta måste jag diskutera med er inom kort!

Och så tog vi en kaffe på stående fot innan vi sa ”Ses i augusti”, och då ska vi åka på Way Out West ihop. Kul!

Men nu kommer flyget. Vi hörs när jag landat <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!