Vem är jag när jag reser?

  När börjar du packa inför semestern?
Jag river fram allt jag äger och placerar det på golvet ungefär 3 dagar innan. 2 dagar kvar – börjar vika, men fortfarande på golvet. Och så trycker jag ned allting i min stora slitna sportbag från Peak några timmar innan jag drar.

Och vad tar mest plats i resväskan?
Mest onödigt som tar plats är mysiga t-shirts. Inte snygga alltså. Jag vet precis hur jag tänker när jag står där och packar ned dessa – ”Mysigt att ha hemma efter stranden”….? Fruktansvärt konstig tanke. Mindre t-shirts denna resa dock. WIN!

Taxi, buss eller Arlanda Express?
Alltid taxi! Jag har åkt Expressen 2 gånger och gillar det, men taxi är bättre och jag gillar inte att ta alternativ ”näst bäst”.

Har du handbagage?
Skulle jag väga allting jag kallar för ”mitt handbagage” så hade det väl räknats som en resväska att checka in.

Totalt: 1 handväska, 1 kameraväska, 1 dator, 1 stor LV bag fylld med skor.

Status handväskan just nu: 3 x Korsord, morötter, 1 påse nötter, 1 Daim, 1 Marabou-rulle, 1 SportLunch, 3 Salta Katten-askar, 5 sorts tuggummin, 3 stora Läkerol, 4 sjalar, plånbok, två gosedjur, en vattenflaska i form av en snäcka, laddare, ELLE, morötter, stora hörlurar, 3 x solbrillor, liten kamera för VLOGG….

Efter incheckning?
Jag går och handlar storpack av svenskt godis och sätter mig nervöst (är flygrädd!) och väntar vid gaten medan någon handlar mat till mig. Jag äter gärna Joe´s toast eller en matig sallad med godis som efterrätt.

Vin eller kaffe i luften?
Gillar inte alkohol i luften… Tyvärr.

Aktivitet i luften?
Alla sover och jag sitter klarvaken med ett korsord och nynnar glatt med i någon fjantig låt jag gillar för stunden. Just nu: Jag trodde änglarna fanns.

Pratar om? 
Jag är drömmaren som sitter och myser iväg högt om alla härliga grejer vi ska göra när vi är framme.

Sist eller först av?
Jag säger alltid: ”De som flyger proffsigt sitter kvar” 

Värsta / Bästa med att resa?
Värsta – Äckliga flygplatser, dålig mat och stressen / Bästa – Bortsett från att jag är flygrädd så gillar jag att få tid till allt och ingenting på flygplanet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Henrietta!

  Kände plötsligt att shit, det där är ju världens bästa väska.
  Snygg!

  Stämmer det att det är modellen Speedy? Vilken storlek har du här?

  Allt gott!

  Rodie 2017-08-07 14:37:31
  Svara
  • Svar på Rodies kommentar.

   Hej rara du! Ja! Det är den största. Jag skulle faktiskt hellre ha en storlek mindre nu i efterhand. PUSS

   henrietta 2017-08-07 17:38:27
   Svara
 • Gillar innehållet för handväskan just nu, det är precis vad den ska innehålla!

  Josefine 2017-07-21 12:11:36 http://svenskatrappsteg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!