Spansk bondgryta.

Jag glömde helt bort går lördagsmiddag! Vi hade egentligen tänkt att gå ut och äta igår, men så sa vi båda någon timma innan vi skulle ge oss ut: ”Vore inte terassen en trevlig grej idag igen?”. Så blev det!

Vi tog först den långa promenaden och på vägen hem stannade vi till vid Eroski (känd matkedja här nere) och…

… handlade ingredienser till en spansk bondgryta.

Ingredienser: Zucchini, gullök, vitlök, tomatkross, plommontomater, chorizo, kikärtor, paprika, svamp och färsk persilja.

Stek alla ingredienser och när de fått färg slänger du ned tomatkrosset samt de hela plommontomaterna. Låt koka tills det smakar mycket och gott och ringla över en bra olivolja. Så enkelt och så gott!

Till det blev det några flaskor rött.

Vid elvatiden slängde vi oss ned i solsängen med utsikt över havet.

Täcket var med och så somnade vi som två små barn under öppen himmel. Det händer ju inte varje dag!

Nu: Johan ligger och snarkar i en solbäddar och jag käkar gourmetchips och klipper nästa VLOGG. Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!