Träna på semestern? Ge mig tips tack!

Igår kväll var vi ute på en lång promenad i bergen ovanför vår lägenhet. Vi gick så långt och snett att vi nästan inte hittade hem. Dagen innan det var jag ju ute och sprang och nu kom jag att tänka på att det här är något slags ”semesterträningsrekord”.

Är ni duktiga på att träna när ni är utomlands? Jag är faktiskt usel. Hittar alltid ursäkter även om jag vet att jag mår bättre om jag gör det.

Många säger: ”Men vadå det är semester”, och absolut, jag håller med! Men jag tycker inte att den som tränar på sin semester ska bli anklagad för att ”inte koppla av”. Jag kan väl ibland lägga en sådan kommentar, men nu när jag tänker efter önskar jag att jag var den som orkade gå ut och träna i 20 minuter innan duschen.

 

Någon som har ett knep på hur man orkar efter en lång och svettig dag på stranden?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Snygging! Det här borde ju vara mitt område, även om jag också tycker det är tufft att komma ut här nere när det är varmt. Här är några bra idéer:

    1. Kör pass där du inte blir helt slut, korta distanser med lugn jogg eller promenad, då är inte tröskeln att ta sig ut lika stor
    2. Be Johan att tjata lite på dig =)
    3. Försök träna innan frukost när det är behagligare temperatur, jag har kört några promenader sista dagarna
    4. Simma några korta längder i poolen så gör man iallafall något, bättre än inget!

    Hoppas vi ses imorrn! Kram, Mathy

    Mathy Wibom 2017-07-24 12:50:36 http://www.mathywibom.com
    Svara
  • Kör alltid på morgonen! På eftermiddagen är man alltid trött efter en dag i solen och kanske druckit ett glas eller tre men morgonen, dvs innan man drar iväg till strand/äventyr, brukar man orka. Jag försöker köra ett kort styrkepass på morgonen, typ 25-30 min gärna på ett gym eller bara kroppsviktsövningar i en cirkel eller bara 30-40 min promenad. Jag annamar ”hälften principen” dvd tränar jag 4ggr per vecka hemma så vill jag köra 2ggr per vecka på semestern. Då känns det som jag både får röra på mig i rätt dos men ändå får semester.

    Kristin 2017-07-23 22:48:58
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!