Söndag – Cap De Formentor

Här kommer ett gäng bilder från vår söndag!

Vi vaknade till en molnspäckad himmel och bestämde oss för att skita i Beach Clubs och Pina Coladas.

Istället för att ta bilen bort till Puro Beach Club som var bokat tog vi en längre tur upp till Mallorcas allra nordligaste spets.

Vi började med att åka upp till Cap De Formentor och bjöds på fantastiska vyer.

Det hade varit schysst att bära gympaskor och träningskläder kom vi på när vi väl var framme…. Men vi hoppade ur bilen i flipflops och långkjol, så någon vandring blev det tyvärr inte. En selfie att skicka till mamma och pappa i alla fall!

Klockan tickade på snabbt i bergen och plötsligt var den 14.00 och jag aphungrig och Johan badsugen. Vi kom överens om att ta ordningen: bad sedan mat och stannade till vid någon liten vik nära Cala Sant Vincenc.

Och körde en enkel men härlig badstund tillsammans med ett gäng spanjorer. Skönt att slippa los turistas för en stund. Jag började även bli grinig av hunger här…

Så grinig att när vi kom fram till Deia ville jag inte prata med någon. Den här brödkorgen smakade så gott i min mun då.

Jag åt gambas.

Och Johan en ganska trött bolognese. Inget ställe jag kommer att rekommendera!

På vägen hem stannades vi till på min favoritthai och handlade med oss lite mat.

Som vi sedan dukade fram ”asian style” hemma i lägenheten.

Den här rätten är en favorit – Crispy Duck. Alltså friterad anka med grönsaker.

Här satt vi och pratade om livet fram till sen natt. Vi gick in på detaljer från gamla tider som vi helt glömt dela med varandra. Det var härligt.

 

Nu är det tisdag morgon och vädret är kasst. Eller det är varmt och så, men inget solsken. En lunch med Mathilda och Jakob i Port Adriano är i alla fall bokad <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!