Köttigt på Cala Cap Falco Beach

I måndags spenderade jag och Johan en dag på ett av våra favoritställen när det kommer till dagshäng här på Mallorca – Cala Cap Falco Beach.

Det är ett par tyskar som äger det och de har fruktansvärt bra känsla för hur man sätter detaljer som smittar av sig på stämningen. Vill du hit? Du M Å S T E boka både solstolar och lunch. Eller vill du ligga på klippa går det också bra. 

Eftersom restaurangen är det bästa av allt här blev det en kort dag i solen och istället mycket bröd, dryck och oliver i skuggan.

Hello babe!

Sedan kom lunchen in och jag fick in en magisk melongazpacho med en touch av lime.

Menyn är grym och helst av allt ska man vara ett stort sällskap. Då kan man nämligen välja ”The Sharing Plate” och få in stora plankor med först charkuterier, på nästa planka grillat kött och grönsaker med massa såser och olika tillbehör, och på sista en massa goda sötsaker. 

Såklart dracks det cava. Det enda jag vill ha här nere + sangria. Till detta satt jag och gungade med i alla min favoritlåtar från SoundCloud som DJ:n spelade. Magiskt!

Johan tog hamburgaren som är ett bra kort här. Köttig smak, krämig och mild potatissallad, massa goda ostar och nybakat bröd.

Och mellan tuggorna fick vi feeling. Vi frågade paret som äger stället om det är möjligt att hyra det. Och yes det var typ möjligt. Jag älskar att göra planer.

Idag? Nikki Beach och middagsgäster. Johan står och hackar upp en pico di gallo i skrivande stund.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hur gott lät inte melongazpacho? Muuuums!

  Josefine 2017-07-27 07:59:58 http://direktflytt.se
  Svara
 • Jag har läst att du gillar Soundcloud mycket och jag undrar vad det exakt det är du gillar med det jämfört med Spotify? Är verkligen nyfiken på vilka fördelar Soundcloud har, så om du har några sådana punkter att dela med dig av så vore det väldigt intressant att höra!

  Sara 2017-07-26 19:17:26
  Svara
 • Hej! Vart kommer dina solglasögon ifrån? Sjukt snygga!

  Elin 2017-07-26 16:36:38
  Svara
 • Jag vill inte kritisera dig men jag kan inte låta bli att undra hur du blir mätt på det du äter?

  Förstår att du inte visar allt du äter på bloggen men en liten kall soppa till lunch? Oftast sallad och inget annat till köttet på middagarna, eller bara grönsaker i tomatsås. Och när det blir McDonalds så väljer du sallad.

  Jag vet att du har bemött liknande kommentarer förut och såklart får man äta vad man vill – men för många med ätstörningsproblematik är du en förebild, och därför skaver det någonstans i mig när jag ser dig välja sallad gång på gång eller isglass om du äter glass. Jag har själv en historia med ätstörningar och har haft ett väldigt problematiskt förhållande till mat men har kommit till ett bra ställe – jag får inte ångest över att vi ibland stannar till vid McDonalds, något som hade gett mig extrem ångest tidigare. Jag kan idag välja det mindre nyttiga på menyn. Jag vet att våra vägar tillbaka och var vi hamnar när vi är friska kommer se annorlunda ut för alla men som en förebild för ätstörda tycker jag att du kanske borde tänka efter en gång till innan du gång på gång visar dina kalorifattiga val.

  Kram på dig!

  Emma 2017-07-26 14:21:23
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!