Skratta till tårar under olivträdet.

Klockan är 11.00 och jag och Malin ska precis hugga in på den framdukade frukosten på altanen. Färskt bröd toppat med sesamfrön, skinka, bifftomat, vattenmelon, apelsin, grekisk yoghurt, världens bästa nektariner och varsin espresso.

Måndagen och tisdagen här nere har varit magiska. Ovan ser ni vår första dag som vi spenderade på beach cluben La Spiagga som ligger precis nedanför byn vi bor i. Mallans stammishak. Jag käkade en himmelsk Nicoise och Malin en bättre moule. Till det pommes. På kvällen valde vi att grilla hemma och duka upp under olivträdet för att sedan kunna skratta till tårar utan att någon runt om stördes. Jag menar verkligen tårar. Det finns ingenting så underbart som att vara iväg på äventyr med världens bästa tjej. På egen hand är härligast. Hehe.

Idag? Vi är lite bakis efter en BRAKMIDDAG igår. Vi får se vad vi ger oss ut på.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vilken by är det?:) mottar gärna rivieran tips då jag ska dit för första gången snart!!??☀️

    Tove 2017-08-02 19:24:54
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!