Jävla bläckfisk!

Jag käkade en god bläckfisk till lunch idag och mår efter det inte hundra. Det kanske inte beror på det…. Det kan möjligtvis vara mängden drucket vatten i förhållande till mängden sol jag lapat idag. Skitsamma…. illa mår jag i alla fall. Vi ska egentligen cykla in till Nice om 10 minuter, men det kanske blir en middag här i byn Haute De Cagnes istället. Vi får se!

Hur mår ni mina bästa? Jag börjar längta hem till Sverige nu i detta mående faktiskt. Inte för att jag är trött på Mallan, utan för att jag har varit borta i snart 3 veckor och då får man lite hemlängtan. Detta längtar jag efter mest:

1. Min lägenhet och nytvättade lakan från MeliMeli. Johan har lovat att bädda upp med detta tills jag kommer hem.

2. Den klassiska: alla mina vänner

3. Leverpastej på majsriskaka

4. Svenskt godis. Främst naturgodis, Daim och lakrits.

5. Att kunna dricka vatten ur kran

6. Struktur

7. Nystart på jobbet

8. Mat lagad i mitt kök.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!