Nakna luncher & kaos på flygplanet.

Idag när jag landade vid 13.00, efter 3 timmar på flygplanet, kunde jag pusta ut. Jag fick på riktigt lida mig igenom alla 3 timmar hem till Stockholm. Det var riktigt turbulent från start till mål och för att ni ska förstå – Toaletten var avstängd 2,5 h av 3… Kul! Jaja. Jag lever. Men har gråtit mina ögon helt svullna. Jag var verkligen ett barn under dessa timmar…

Här i Stockholm ösregnar det och jag drömmer mig redan tillbaka till både min vecka i Frankrike med bästis och veckorna på Mallorca. Men varför längtar man alltid hem sista dagen när man är utomlands? Fort man klivit innanför dörren längtar man ju tillbaka… Precis som nu.

Jag hade inte tackat nej till att gå ut och fånga dagen med den här snyggingen till kille. Solbränd, avslappnad och fin.

Det här var förra lördagen när vi stod utanför lägenheten och väntade på att bli upphämtade av Philip och Evelyn. 

Inte heller till att vid 10-tiden beställa in en stor bricka med diverse godsaker till frukost. Tryffelchips och fruktsallad – Jo jag tackar ja!

Jag hade gärna sett att lunchen i morgon är i stil med den här som vi hade förra lördagen. Avslappnad, flamsig och på det ha obegränsat med tid.

Så underbart med lättklädda luncher. Det går att gegga och det går att äta.

Min instagram kommer att bli så grå nu också….

Inte så här somrig och härlig som Evelyns drink på Gran Folies förra veckan.

Jag hade gärna sett att lunchen också var med Evelyn i morgon, men så blir det ju inte. Hon chillar i Marbella…

Gran Folies som vi är på här är tyvärr inte längre ett toppenställe. De har chockhöjt priserna utan en enda vettig anledning, stället är proppat med gäster (svenskar) och flera av dem liknar ett gäng som precis klivit av en stor charterbuss och struntat i att lämna av barnen på Bamseklubben. Barnen är alltså med. Skrikigt, kissigt och rörigt.

Men någonting som de dock gör fantastiskt är lunchen.

De har såååå många goda starters som vi alltid tar in flera stycken av för att dela. Varför nöja sig på oliver och bröd när man kan käka squids med svart aioli, ostgratinerade nachos och megagoda piementos de Padrón dränkta i olja OCKSÅ.

Åh vad jag vill tillbaka!

Nu står vi och gör egen pesto som vi ska ha till kvällens torskrygg. Mums!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej! Hoppas att du vill ta till dig av det jag skriver i stället för att tro att jag kommenterar för att vara dum mot dig. Blir bara så bekymrad över ditt klassförakt när du skriver om vad som hänt med ”Gran Folie”. Är det något du själv reflekterat över?

  Ebba 2017-08-07 23:22:37
  Svara
  • Svar på Ebbas kommentar.

   Hej Ebba! Jag förstår vad du menar, men nej. Jag uttrycker mig väldigt dumt kan jag hålla med om, men det är med glimten i ögat. Vilket jag inte är tydlig med. Jag tar till mig av din feedback. Det jag menar är mer ”bussar med svenskar” och det är inte att se ned på någon. Bamseklubben = småbarnsfamiljer. Jag har också varit på Bamseklubben och åkt buss. Men när jag skriver och vill beskriva en plats måste jag få göra det med mina ord. Gran Folie är ett ställe där man vill känna ett lugn, lite ”beach Club-feeling”, vilket ofta är lite ”glammigare”. Så är det. Inget klassförakt här och läser du min blogg vet du nog att det inte finns hos mig. Apollo tipsar om Gran Folies = inte lika trevlig beach club längre. Då kan jag placera mig på en public beach eller familjehotell istället. Hoppas du förstår!

   henrietta 2017-08-07 23:44:19
   Svara
 • Kan inte du skriva ett inlägg om din flygrädsla? Jag är själv så EXTREMT flygrädd så det skulle vara skönt att höra lite om någon annans rädsla.

  Kram!

  Amanda 2017-08-07 18:51:03
  Svara
 • Usch, sådana flygresor är så himla jobbiga! Men skönt när det är över!

  Josefine 2017-08-07 11:24:29 http://direktflytt.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!