JAG ÅNGRADE MIG!

Igår kände jag ”FAN” över att ha kommit hem, men nu har jag ändrat mig. Det går nog att läsa av den töntigt nöjda minen ovanför. Det känns faktiskt underbart att vara tillbaka. Jag fick en fantastiskt start på dagen när jag gled in på kontoret och möttes av min strålande och älskade Lisa, lite skitsnack och kramar. Efter det har dagen gått i ett, men i ett soft tempo, och så har jobbet pausats några gånger med prata om Lisas dotter som kommer i december. HURRA!

OBS! Bilden ovan är en riktigt ful bild, men så ser jag ut när jag snabbt som fan rycker upp mobilen ur fickan och knäpper en bild innan en kollega som jag inte känner här på Absolut glider förbi. Classic!

Ikväll måste jag packa väskan på nytt. Trots att solen skiner (!!) och bjuder in till en perfekt grillkväll. På onsdag kväll åker jag nämligen ned till Göteborg för att göra staden osäker under Way Out West. Jag tar med mig bästa Issa och Mallan och så favoritligan från Nouw Elin, Ellinor och Gertrude (Tack Metro Mode!), och sedan lär vi ju bli fler. Men det är ett stabilt grundgäng. Johan är också där och bor på samma hotell som oss, men jag tänker mig mer GIRLS GIRLS med manliga inslag lixom.

Nu ska jag jobba på. Någon mer som ska på Way Out West?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Jag ska gå ?? Sommarens roligaste helg! Hoppas att vi ses ❤️

    Johanna 2017-08-07 18:08:39
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!