AW… You can come.

Fluffy jacka * Väska * Fries T-shirt * Röda hängen * Boots * Jeans

Från morgon till kväll sitter min kollega mitt emot mig och pratar om hur härligt det är att hösten är här. Jag kan tycka att det känns lite väl tidigt att kalla det för ”höst”, men någonting som gör mig glad är att vi börjar närma oss. Och då menar jag närma oss AW17 som är min absoluta favoritsäsong när det kommer till kläder. Någon som har samma kärlek till hösten?

Ovan. Jag vill ha allt. Men köper nog bara hälften. Med plånboken som andas ”sommaren var fin”.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Älskar hösten, det är min absolut bästa tid på året! Men dock håller jag med om att det är lite tidigt att kalla det höst NU!

  Josefine 2017-08-09 10:20:02 http://lotabilvard.se
  Svara
 • Men hallå snyggt! Jag är en sommarmänniska så det enda som räddar mig från att gå in i en deppig höst/vinterdvala är ju höstmodet haha!

  Tack för en härlig blogg, kram!

  Petra 2017-08-08 20:31:48 http://nouw.com/poppy
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!