VUXENMOBBING

Under Way Out West lanserade Metro kampanjen #VarInteEnDouche. Heja! Och faktiskt en väldigt passande kampanj för mig att bli boostad av just i stunden.

Skitstövlar finns ju överallt nästan varje dag, men här om dagen stötte jag på en riktigt riktigt dum jävel som såklart betett sig illa över nätet. Personen jag pratar om gör det i skrivande stund och det gör verkligen ont inom mig. Så ont att tårarna rinner. Det ska också tilläggas att jag redan har fått en spark. Så en spark på spark lixom.

Jag är och har alltid varit en stridslysten person, så jag kommer absolut inte låta denna händelse som just nu pågår rinna ut i sanden, men jag ska försöka tygla mig själv och inte göra ett stort blogginlägg om det. Blogginlägget hade hetat: Vuxenmobbning. Det hade varit någonting ni! Men jag ska vara den större människan den här gången. För jag är inte en douche.

Varför ska hat ligga närmre till hands än kärlek?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Klokt av dig Henrietta att vara den större människan som du själv skriver. Jag förstår verkligen inte heller varför hat ligger närmare till hands än kärlek? Hur svårt kan det vara att vara snäll mot andra? Jag vill ge en varm kram Henrietta, du är bra och viktig!

  Agnes 2017-08-16 01:09:58
  Svara
  • Svar på Agness kommentar.

   Hej gulliga du! Du blir jag alldeles varm i hjärtat. Tack. Det är svinsvårt att vara den större ibland. Jag hade gärna delat med mig och mitt hat, men så vet jag hur illa det ser ut och blir mot den personen. Tack för den varma kramen och fina ord

   henrietta 2017-08-17 07:59:43
   Svara
 • Glöm aldrig att du är bra och får många att bli glada och skratta!

  Louise 2017-08-15 23:17:24
  Svara
 • Helt rätt att inte låta det rinna ut i sanden! Saknas ord för såna ynkliga människor som trycker ner andra, särskilt när de gömmer sig bakom en skärm! Vidrigt! Du verkar vara en jättego person som sprider glädje och bra vibbar omkring dig och du är värd att få samma tillbaka. Heja dig!

  Caroline 2017-08-15 20:50:06
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!