Födelsedag, städa upp livet & ett brev.

Den här veckan = Aousch!

Way Out West var verkligen en upplevelse som jag tar med mig och gör till en årlig grej, men herregud så trött jag är. Fortfarande. Fest och alkohol från morgon till kväll 3 dagar i sträck är jag inte van vid (tack för det!) och nu känner jag mig trög. Megatrög vid kastrullen hemma, dum i kluriga jobbfrågor osv. Jag har kämpat hårt för att närma mig normalläge och har testat på lite olika tekniker. Söndag, måndag och tisdag har jag fokuserat på godiset, pyjamas och tidigt i säng. Det har inte fungerat. Så idag gick jag på en helt annat linje: En lång promenad till jobbet ( Östermalm till Liljeholmen ) och vid lunch blev det en lång tur på löpbandet. Massa fisk i magen också. Jag har bara ätit fisk sedan jag kom hem och ikväll blir det vegetariskt. Ingen dietgrej, bara en ”gör-kroppen-glad-grej”.

Men ska vi kika in i min kalender kanske?

Torsdag:
”Uppstartsmöte” – Jag börjar dagen med ett möte på kontoret i stan innan jag åker ut till Pernod Ricard igen. Byrån jag snart börjar jobba för har fått en ny (och ASKUL) kund och jag är en i teamet. På kvällen är det middag med Teschen och Cissi som gäller.

Fredag:
”Hallwyllska, Forni, Whyred & Nivea” klockan 12.00 och jag vet att det vankas 3-rätters lunch och en superstart på helgen. På kvällen ska jag bli födelsedagsfirad av lite vänner över en middag. En lite rajtantajtan-middag tänkte jag. Hihi.

Lördag:
”HIPP HURRA TILL MIG” 
står det. Jag lär få en festlig frukost och något paket, men efter det tappar jag födelsedagskonceptet helt. Jag ska på brunchfest och efter det bort på middag med TicTail. En festlig dag blir det i alla fall. Kanske en VLOGG-insplening också. Vad tror ni om det? ”Födelsedagsfrukost & Henrietta på galej”?

Söndag:
”Städa upp ditt liv”
= Städa lägenheten och rensa ut kläder som inte passar.
”Wall of Art”
– Måla 3 verk som jag ska sälja på Wall of Art inom kort.
”Ett brev” – Jag ska skriva ned mina känslor. Beskriva hur sårad jag har blivit. Sedan ska jag skicka brevet till den skyldige.

 

Kommer jag palla med dessa dagar mån tro? Vi gör ett försök!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Först – GRATTIS!! Låter som en härlig dag du har framför dig. Fira som att det inte finns någon morgondag ?
  Ska du verkligen spara inte brevskrivningen till söndagen.. du vet kemisk ångest och så från lördagen. Det kan ju lätt kännas ännu mer tungrott då. Det är sällan vederbörande värd. Skriv det på fredag, i alla fall utkastet. Får du feeling kan du ju skicka iväg det och fira med en drink och hänga med tjejerna..

  Hej så länge! Och njut av din helg 🙂

  Caroline 2017-08-17 19:32:43
  Svara
 • HEJA HEJA HEJA!!!! En dag i taget! Och se till att ha en fantastiskt födelsedag, det är du värd <3

  Ebba 2017-08-17 07:49:58
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!