När jag blir ifrågasatt & bildar ett åskmoln.

Det var många funderingar som forsade genom mitt huvud under promenaden till jobbet i morse. Jag lämnade lägenheten med en sur sista mening till Johan och smällde sedan igen dörren. Och så ångrade jag mig direkt efter, men var för stolt för att vända. Klassikern! Tonårsfasonerna smög sig fram lite lätt.

Det enda härliga i promenaden var samtalet med mamma och pappa samt fönstershoppingen utanför WOS på Hornsgatan. Alla deras örhängen är som ett gäng maränger.

Det har varit flera grejer den senaste tiden som stört mig och som bara sipprade ut i ett enda stort svart morgonmoln. Jag orkar inte vara en surmaja idag, men det här är min dagbok och jag måste få vädra.

1. Det är flera i min och Johans närhet som har ifrågasatt min synlighet på nätet. Inte direkt till mig utan till Johan och andra. Om han tycker det känns OK osv, samt pratat allmän skit om detta bakom min rygg. Det gör mig ledsen. Många i branschen umgås ju med vänner som också jobbar i sociala medier, men det gör inte jag och därför kan jag ibland förstå deras undran. Samtidigt tycker jag att man ska ge f*n i att ifrågasätta någonting ens kompis brinner för och älskar att göra. Jag är varken elak eller osmart och därför har jag koll på vad jag pysslar med. Och Johan kommer inte till skada.

2. Jag gör av med så jäkla mycket pengar just nu. SLUTA HENRIETTA!

3. Lägenheten ser ut som en enda stor mellanlandning.

4. Jag hittar inte stolar till mitt matbord. Någon som har ett tips? Jag vill inte ha Y-stolar. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Stol-tips: http://royaldesign.se/viewitem.aspx?ID=184917&s=beetle

  Caroline 2017-08-17 21:29:15
  Svara
 • https://www.pinterest.se/pin/478085316679880432/

  Vet tyvärr inte vart dessa är från eller pris men går säkert att söka fram.. skulle nog passa in i er färgpalett ni har i hemmet!

  Filippa 2017-08-17 17:05:33
  Svara
 • Hallå! Nej. Lyssna inte på dom dumma kommentaren. Det jag tycker är så otroligt fascinerande och beundransvärt är att du vågar vara så ärlig, personlig och synlig på sociala medier. De som fäller dumma kommentarer är nog bara avundsjuka på den uppmärksamhet du får och/eller inte vana vid att någon i dess närhet arbetar som influenser. Kör på! Du är bäst!

  Maria 2017-08-17 16:05:42
  Svara
 • Finaste Henrietta! Ibland är livet upp och ner och så är det bara, det enda du ska göra är att strunta i alla negativa ord, och den vidriga vuxenmobbning som tyvärr existerar! Jag kan iallafall säga att du är min favorit att följa på ALLA sociala medier, du är så härlig, fin och din klädstil är ??! Fortsätt med det du gör och låt inte negativa människor sätta stopp för dig! PS. Du och Johan är verkligen ett såå fint par!! Ha en gryyym torsdag med enbart positivitet!! Kramissss❤❤❤

  Vendela 2017-08-17 11:37:10
  Svara
 • Köp dessa! Drömstolarna enligt mig, meeeeeeen svindyra ofc.. haha

  Sibast No 8 Chair

  Veronika 2017-08-17 10:49:43
  Svara
 • Är du för Free The Nipple? Jag har sett att du struntar i bhn ibland och jag älskar det. Vi måste få vårt samhälle att sluta bli så chockade över en liten bröstvårta.. män får visa dom varför ska inte vi. Speciellt du som är en förebild för många! Jag tycker du gör rätt i att strunta i vad andra tycker och tänker. Låt inte vuxenmobbing påverka dig. du är din egna fria människa <3

  Sara 2017-08-17 07:23:48
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Hej Sara! Hahhaa. Ja! Alltså jag går utan BH varje dag…. Hehe… Jag pallar inte!! Men känner mig fortfarande obekväm kring kollegor ibland. Tack för dina fina ord

   henrietta 2017-08-17 07:57:19
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!