Baos med nummer 2

Den enda bilden jag knäppte av gårdagens middag med Cissi och Ebba.

Vi käkade hur som helst baos med friterad aubergine, vårrullar med anka, dumplings med kyckling och gyozas med räkor och broccoli. Mums! I övrigt? Skrattade till tårar av det mesta och kom på natten hem fylld av monsterenergi. Det enda som sänkte mig var den tragiska nyheten om Barcelona som jag inte orkar prata om. Hoppas ni respekterar det. Jag tycker nämligen att händelser som denna är superjobbigt och går orolig varje dag. Jag tar in det, sörjer de drabbade men försöker sedan snabbt släppa det.

Gårdagens ämnen: Problematiken med nr. 2, sedda som osedda dokumentärer och after summer-update.

Det är fredag och en fin dag väntar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vad gott det ser ut! Jag orkar inte heller prata om de som har hänt, tycker det är jobbigt och vill inte att det hemska ska få för mycket uppmärksamhet!

    Josse 2017-08-18 13:26:01 http://finatander.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!