3 styles. 3 saker.

3 EGO-Snaps från helgen.

FREDAGS
Jag var harmonisk och kände mig förbannat snygg i min nya tisha från TicTail. De har tagit fram den exklusivt för sin kampanj #NotFaceless och nu är det så att du också kan bli ägare till en. Läs tips nedan!

Du kan vinna tishan + ett presentkort på 4000 kronor att handla för i din favoritbutik på sajten. Det enda du behöver göra är att posta en bild på dig själv på Instagram och berätta vad som gör dig #NotFaceless. Vad gör dig unik? Vad gör att du står ut på ett sätt som du är stolt över?

LÖRDAGS
Jag fyllde år och kände mig som ett barn på julafton efter att ha öppnat min franska födelsedagspresent. Här sitter jag vid matbordet i min älskade Nufferton-pyjamas och njuter av alla goa grattissamtal i väntan på att få springa iväg på Cissis överraskningsfest.

Denna bild är en printscreen från nästa vlogg som kommer i veckan. Wiie!

SÖNDAGS
Jag kände: ”Allvarligt… är helgen redan slut?” Jag var superpaj igår eftermiddag, men försökte ändå få till en festlig stämning i mitt gröna superset från H&M Trend. Det finns i butik nu, men jag har av säker källa fått höra att flera butiker gömt undan det igen för att plocka fram det lagom till Fashion Week.

Jag försökte också komma på ett SPOT ON-tema till min födelsedagsfest, men det var hopplöst. Någon som har en rolig idé? Hit me!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Ditt gröna set, såå snyggt!

  Anna 2017-08-21 17:34:05 http://www.galaxystad.se
  Svara
 • Vet inte om det är ett tema men ett ganska kul sätt att involvera gästerna är att ha drinkfest.
  Alla gäster får en drink som dom ska ta med sig ingredienserna till. En får gin&tonic, en annan får Bellini, en tredje får något simpelt som rom&cola och en fjärde får något som man typ aldrig druckit osv. På så sätt finns det mycket att välja på för gästerna, och nya drinkar att smaka på. Du står för plockmaten, musiken och lokal och gästerna för massa olika drinkar. Denna fest gör sig bäst på dagen då man ska kunna smaka av många drinkar. Obs, drinkarna bör serveras i mindre glas annars kan man bli ohyggligt rund under tassarna.

  Denice 2017-08-21 15:31:24
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!