JAG FYLLDE 26, BAD OM PASTA PÅ SOFFAN & PLANERAR FEST.

I fredags fyllde jag 26 och vaknade upp till skönsång av en Johan klädd i basker, mustasch och bärandes på en korg. Jag trodde för en sekund att jag skulle behöva ge mig ut på picknick, men det slapp jag.

I korgen låg dagens frukost och jag bjöds på färsk baguette, grym skinka och stark ost på grymma kex. I korgen låg även två brev och i det första fick jag läsa en så himla fin kärleksförklaring. Så fin att tårarna inte gick att hålla tillbaka.

I brev två då? En resa till Paris! YEEEEY! Bonjooouur! 

Efter detta fick jag snabbt släppa taget om min födelsedag och göra mig i ordning för fest. Min bästa vän Cissi som fyllde 25 för några veckor sedan skulle nämligen överraskas av hela gänget från Linköping.

Klockan 14.00 klev jag in på FOU piffad efter temat ”Rivieran”. Cissi älskar rivieran. Men nu i efterhand ser jag att jag inte alls satte den… Tusan. Jag som alltid är så bra på teman.

Bästa Elli var på plats och var som vanligt vacker som en sommaräng.

Och nästan hela bästisgänget från Linköping. Här i väntan på 25-åringen.

Cissi trodde att hon skulle följa hennes kille upp till Fou för att hämta hans kompis glömda plånbok…. Men så blev det inte.

Istället fick hon svira om och bli festens höjdpunkt.

Cissis favoritlåt, nyförlovade Max och så jag. Jag fick precis höra att ”När man festar-låten” är en typisk lantis-låt. Haha! Det stämmer ju faktiskt, för det är precis det vi är. Ett gäng lantisar utklädda till rivieran.

Och GUD SÅ KUL VI HADE. Världens bästa gäng och jag.

En sista drink och sedan kastade jag och Johan in handdukarna.

När vi kom hem blev det carbonara. Johan frågade mig på vägen hem om jag ville gå och äta på nyöppnade Tapir eftersom det var min födelsedag, men det här var det enda jag ville ha. En pasta i soffan.

Vips så blev det söndag och jag drog på mig den outfit som låg närmast sängen. Flera har frågor om min kjol och jag kommer här med goda nyheter: Den är ny och finns att köpa på Weekday. Jag hade ett enda mission med dagen och det krävde en promenad bort till Söder tillsammans med Johan.

Jag har precis satt igång med min inredningshets igen och igår ville jag visa Johan lite fina grejer som jag hade spanat in på Brandstationen tidigare i veckan. Min absoluta favoritbutik när det kommer till inredning!

Vi tittade på fina lampor, en fåtölj och massa fina speglar. Den här kan nog bli bra i hallen.

Väl hemma igen slog jag mig ned och målade. Till middag blev det pulled umph i pitabröd.

Tackar livet och mina vänner för den här helgen. Nu är jag pepp på att planera födelsedagsfest <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • SNYGGING!! Vart kommer ditt vita sett från? Dör så het du var i det!
    Önskar dig även grattis i efterskott, finaste presenten du fick av din kille ♥ ♥

    Caisa 2017-08-22 14:30:03
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!