Goodies.

Det känns som om jag har sprungit in på Mango varje dag under sommaren och alltid finns det något nytt och kul. Look at this! 

Hoop Earrings. 99 riksdaler.Röd Dior-inspirerad sko. 499 spänn.

Ikväll blir det dock nätshopping från sängen för min del. Jag mådde pissdåligt när jag vaknade i morse, men gick ändå till jobbet i hopp om att det bara var en klassisk morgonfeeling. Där hade jag fel idag, för efter lunch sjönk kroppen ihop. Så jag gick hem och missade där med uppstartsmötet med min nya kund Spotify…

Nu är Johan också hemma och vi har precis ätit upp varsin skål gulaschsoppa. Extra het fick jag den. Jag ska nämligen flyga till Finland i morgon för ett heldagsmöte och måste påskynda processen till att bli frisk.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej Henrietta!

  Brukar inte kommentera, men kände att det var dags nu.
  Tycker du är fantastiskt inspirerande! Stark och modig! Har följt lite olika blogg, men din är den enda som håller över tid!

  Trist att du är krasslig, hoppas det ger sig fort, låter ju superroligt med Spotify som kund!

  Lycka till med allt och fortsätt vara du, för du är fantastisk!

  Alexandra 2017-08-23 20:26:37
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!