Hot Girls Wanted & ny slabbig krog.

Det var länge sedan jag körde mitt veckobabbel hörrni! För er som är nya bloggläsare kan jag enkelt förklara att det är en weekly post där jag tipsar om något kul, smart, nytt eller spännande som intresserar mig i stunden, och förhoppningsvis er med. 1. Jag måste gå och säga HEJ HEJ till Filippin Burgers nya systerrestaurang Lådan Sliders. In och kika på menyn och så lär du vara där om en kvart.

2. Jag är så trött på alla lyxbågar som ändå tappas bort. Köper hellre allting på den här retro-sajten 3. Focaccia med brie- och fetatopping. Hello! Let’s say friday?

4. Jag har laddat upp för en riktigt fin dokumentär-höst och har precis börjat se Hot Girls Wanted på Netflix. Jag kanske borde göra ett inlägg om alla dokumentärer jag har tänkt se? Hojta om det låter intressant!

PUSS BABES <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Ååå jaa!! Jag vill ha dokumentär tips!! Älskar dina weeklys

    Klara 2017-08-23 12:28:41
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!