VA FAN.

Jag blev så förbannat jävla lack när jag vaknade upp med feber i morse, men tänkte sedan ”va fan!” och klämde fram ett leende.

Drog på mig mina mjukisbyxor, nya skor från Flattered och krussidullskjorta.

Och mötte upp mina nya kollegor på Nybrogatan 38. Säg hej hej till nästan hela gänget från MRVLS! Dessa personer kommer ni att få se mycket av här i bloggen framöver.

Lisa skrattandes till höger är det nog många av er som känner igen från gamla tider på Wrapp. 

Vi beställde in frukost och mellan tuggorna diskuterade vi värdeord och tankar kring vad vi alla vill åstadkomma med hösten. Jag fick dock och tyvärr knappt i mig någonting alls. Min mage var alldeles sne och ville inte ha mat. Så som det alltid blir för mig när jag inte är 100 %-ig.

Nu är klockan AW och jag ligger hemma i sängen och jobbar på ett gäng samarbeten som kommer inom kort. Det är mycket på den fronten nu och allting känns så kul. Nya kollegor, nya kunder och massa nytt med bloggen. Woop! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!