SUMMERING AV VECKAN.

Det roliga med veckan som gått:

+ Jag har gjort min första vecka på kontoret i stan. Side Fact: Jag är anställd av IPG Media Brands och har endast varit utlånad till Absolut under sommaren. Jag kommer dock att fortsätta jobba med Absolut. 

+ Frukosten på Nybrogatan med mina nya underbara kollegor var mysig.

+ Köpt en ny fin skinnblus som jag längtar till att dra på mig i morgon.

+ En nystädat lägenhet. Doftar så gott <3

Det mindre roliga:

–  Näthat x 2. Jag vill så gärna ösa ur mig skit. Men jag ska inte.

–  Sjuksängen. Jag är världens mest rastlösa person och eftersom jag inte kör start-up life längre får jag inte jobba från sjuksängen.

– Missade kalas. Två stycken hejdå-kalas kan ju vara det sämsta att behöva ställa in.

– Inget Finland. Jag skulle åka dit på ett förberedande möte för reklamtävlingen jag ska vara med i den här veckan. Jag är utvald av jobbet och det känns ju sådär när jag missat halva grejen.

– Dåligt bloggande pga no content.

 

Som ni ser ligger jag just nu på minussiffror, men det ska det bli ändring på den här veckan. Fashion Week drar igång, Hermés har pressfrulle, jag ska tävla resandes på en Viking Line-färja, massa nytt på jobbet, spännande föreläsningar, flera mysiga dejter/middagar inplanerade och så en hel del events. Håll tummarna för att jag känner mig bättre i morgon. Jag känner mig så tråkig mot er just nu…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hoppas ändå att det positiva vägde upp det negativa! Och att veckan som kommer blir ännu bättre!

    Josefine 2017-08-28 10:41:28 http://scandicave.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!