Riche-frulle, The Cords & Falafel.

Idag startade jag dagen med en frukost på Riche tillsammans med min MRVLS-kollega Nathalie och ett härligt gäng från Bonnier Magazines & Brands. Mysigt och intressant! Vi snackade kommande projekt, influencers, nya digitala kanaler och krogar man vill bli stammis på. Väldigt kul att få träffa Charlotta också som tidigare varit säljare för min blogg här på Metro Mode.

Tillägger: Lite knasigt att sitta på två sidor. Ena sekunden bloggare och andra köp av bloggare. 

Sedan har jag haft en underbar dag på kontoret som bjöd på en kombination av möten och diskussioner om fina kläder. Jag pausade sedan en kortis för en fika med Sandra från det nya klädmärket The Cords & Co. När vi möttes upp insåg jag att vi måste ha träffats förut och det visade sig att jag har intervjuat henne en gång i tiden när jag jobbade på Wrapp.

På mig hade jag: Väska – Coccinelle, Keps – Nelly, Klänning – Line of Oslo, Stövlar – Uterque. Och efter ett snabbt besök i den fina butiken på Stureplan vill jag nu bara klä mig i manchester. Ni måste kika in!

På vägen hem stannade jag till på Massimo Dutti och hämtade upp LIVETS outfit som jag ska bära på deras drink på fredag och väl hemma stod en gullig liten påse från Hermés. Med ett väldoftande innehåll. Tack!

Och nu har vi precis avslutat dagen med falafel från Beirut. Älskade Beirut.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Min flickvän älskar de röda stövlarna och hon fyller år snart! Vart kan jag hitta dem?

  Tim 2017-08-30 13:44:05
  Svara
 • Vilken mysig morgon, frukosten såg riktigt god ut!

  Josefine 2017-08-30 12:44:58 http://justface.se/
  Svara
 • Vart är skinnjackan ifrån? Är på jakt efter exakt den passformen! Så fin!

  Lilly Lo 2017-08-29 21:14:08
  Svara
 • Henrietta! Du MÅSTE vlogga mer! Har kollat om och om på dom du har uppe på din kanal. Du är så jäkla rolig! Mer!!

  Michelle 2017-08-29 20:40:37
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!