Wednesday in GIF:s

Precis som vanligt började jag min dag med att sminka mig i köket samtidigt som jag kacklande med Johan som fixade frukost. Och Aviciis nya hit dunkade i högtalarna. Vad tycker ni om den förresten? Fixad och klar sprang jag sedan och mötte upp Mallan i Mood Gallerian för att lyssna till Swedish Fashion Councils VD som presenterade höstens trendteman över en frukost. Mysig start!

Efter det gick jag till kontoret för jobb och en hel del förberedande till morgondagens reklamtävling. Säg hej till min skrivbordsgranne Maryam!

Klockan 12.00 tog jag hissen ned till Grodan där jag mötte upp Ida och Klara från Aller för en lunch. Jag som aldrig är sugen på kött blev det plötsligt och slog därför till på en råbiff.

Efter det mötte jag upp Lollisen som jag inte har sett sedan hon flyttade till Paris (buhu!), och tillsammans tog vi oss bort till Grand Hotel där årets Stockholm Fashion Week håller till.

Där dagens första S/S 18 visades av Whyred. Hurra! Vi bjöds på en färgstark och glad visning med extrem-höga midjor och magiska kostymer. Jag ska bjuda på mina favoriter i dagarna! Efter det hann jag inte med någon mer visning…

Och för några timmar sedan kom jag hem och kände mig sjukt sliten. Eller jag gör det fortfarande ska jag väl säga. Det kan nog bero på att min hals är supertorr och att jag vet jag att jag måste kliva upp 04.30 i morgon. 

 

Ni fattar. God natt säger jag och så hörs vi när jag landat i Helsingfors. Kärlek till er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!