Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Det enda jag tänker på.

Halsband  _  Hot Dog T-shirt  _  Örhängen  _  Mina nya röda loafers

Kjol  _  Leo Jacka

Det enda som cirkulerar i mitt huvud just nu? Nya kläder. Nya skor. Nytt bling. Jag har tröttnat på alltid som finns i min garderob just nu, så i går kväll körde jag en ordentlig rensning för att få plats med en påfyllning. Jag vill inte ge detta till myrorna utan undrar nu om någon av er vet en person som är värd att få lite kläder? Vi snackar 39 i skor och 36 i kläder. 

Prio att fylla på med: Cleana T-shirts, byxor & jeans (!!), stickat.

Inte alls prio men sug: Galna skor, jacka (-or), hippa skjortor och smycken.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer
 • Hej Henrietta! Jag hade blivit så himla glad om min underbara syster kunnat få ett av dina plagg, om det finns något kvar dvs! Hon studerar inredning och design i London och har ett stort intresse för både design och kläder, men hennes hyra är väldigt hög så hon har lite pengar över till att köpa kläder. Hon är så fin och hade blivit superglad av att få någon topp eller annat! Hon har samma storlekar som du 🙂 Tack på förhand, tycker jättemycket om din blogg!

  Emma Carlsson 2017-09-09 22:41:47
  Svara
 • Min mamma drabbades av cancer förra året och genomgick operationer, strålbehandling och cellgiftsbehandling. Hon tappade allt hår och gick ner mycket i vikt. Hon har alltid varit en kämpe och en förebild och även om hon kämpar för att hålla humöret uppe varje dag och är oerhört tacksam för att vara vid liv så gör det så ont i mig att se tårarna som kommer för att hon inte kan klä sig som tidigare. Vi har pratat mycket om att hon behöver skaffa sig en ny stil och hon älskar din blogg så det här tror jag kan vara knuffen som får henne att börja tycka det är roligt med piff igen!

  Miriam 2017-09-08 01:03:40
  Svara
 • Hej, jag skulle vilja nominera min bästa vän Marie! Jag tipsade henne om dig för cirka ett år sedan och sedan dess har du varit hennes stilikon. På vår resa i somras användes citatet ”påminner jag om Henrietta nu?” och ”tror du Henrietta skulle köpa detta?” flitigt. Du har en garderob som hon verkligen skulle rocka och jag tycker hon förtjänar allt fint i världen. Vet att det hade gjort henne så ofantligt glad och att det skulle vara så uppskattat! Håller tummarna!! Kram

  Elin 2017-09-05 21:35:24
  Svara
 • Åh T-shirten vill jag så gärna skulle hamna hos min älskade vän som är polis. Hon kör dagligen uniform och behöver verkligen en korvspex på tillvaron! 🙂 Skulle lätt försöka få henne att bara leo-kappan som är to die for men väl vågat för min vän (Jag jobbar på det). Själv älskar jag allt.

  Ha en grym kväll Henrietta.
  Kram Amanda

  Amanda 2017-09-04 21:25:01
  Svara
 • Jag hade aldrig tvekat att ge detta till min bästa kompis som precis har blivit singel! Hon har gått igenom en tuff tid och är värd att känna sig snygg, härligt och bli älskad för precis den hon är! Hon hade varit smaaaaaashing i dina kläder! Åh det hade varit så roligt!! Hon pluggar just nu och letar boende i sthlm för fulla muggar så prio nr 1 blir inte kläder just nu. Håller tummarna, hade varit så jäkla roligt!!

  Daniella 2017-09-04 12:17:36
  Svara
 • Hej finaste Henrietta,
  Jag hade hemskt gärna fått lite av dina kläder. Då jag själv är storasyster så har jag aldrig fått äran att ärva lite kläder. Har alltid haft en tanke av att det är kul & spännande.

  Jag hade gett dina kläder ett nytt liv & tagit hand om dom med all kärlek dom kan behöva.

  Puss!!!

  PS. Jag har 39 i skor & 36 i kläder <3

  Angelica 2017-09-04 11:09:54 http://byangelica.se
  Svara
 • Åh jag hade så gärna velat ärva dina kläder. Du är en stor inspokälla så det vore en ära!

  Ida 2017-09-04 09:37:58
  Svara
 • Tror faktiskt att jag är värd örhängena! Riktigt ruggiga 😍 Puss!

  Evelyn 2017-09-04 00:00:55
  Svara
 • Haha får man skriva sig själv då du är en av mina stilinspo personer (samt i karriären då du verkligen verkar gå din egna väg!). Det ända jag tänker på är att uppdatera min garderob till en härlig höst garderob! Men med dyr hyra och massa utgifter på studentlitteratur får garderoben lida.. 😉 kram

  Louise 2017-09-03 21:46:38
  Svara
 • Hej Henrietta!
  Nu kanske du främst ville att man skulle tänkta på någon annan än sig själv? Och det gjorde jag, och har gjort mer eller mindre hela mitt liv av olika anledningar. Så denna gång tänker jag vara självisk och faktiskt nämna mig själv. Är student och skulle så gärna vilja uppdatera min garderob med lite nytt inför hösten, men har tyvärr inte den möjligheten. Befinner mig i ett stadie i livet jag inte riktigt trivs i, och jag vet av erfarenhet, att kläder och skor inte löser några problem, men jag vet också att materiell lycka i stunden kan få en att må lite bättre vilket jag känner att jag skulle behöva just nu. Har följt dig sen start, och alltid avundats din stil! Att få ta del av den skulle vara en dröm som blev sann och skulle liva upp livet just nu.
  Sluta aldrig med det du gör, du är grym🌟
  PS. Är en 36:a med 39 i skostorlek! ☺️

  Saris 2017-09-03 19:31:24
  Svara
 • Hej Henrietta!! Alltså WOW skojar du? Avgudar dig och din stil och nu ska du ge bort det? Är du säker??? Nåväl, skulle vara en dröm att få ärva lite kläder från dig. Har precis rensat massa skit från min egna garderob pga precis som du säger, så har jag också tröttnat på ca allt man äger.
  Herregud, du skulle förgylla livet så mycket om man fick några av alla dina godbitar.
  kram och tack för en underbar blogg!

  Emelia 2017-09-03 19:21:22
  Svara
 • Oooh kommer du ha en utlottning med skönhetsprodukter kan du räkna med mig! Gravid i vecka 39, den berömda gravidglowen lyser med sin frånvaro för min del… Min största skräck är att bli en grå morsa som aldrig kommer ur sina leggings eller blir en missbrukare av torrshampo för att det är bekvämt. Dock har jag redan börjat inse mina begränsningarna när det kommer till mina skönhetsrutiner.. Föräldrarpengarna kommer inte direkt prioriteras på mig själv. Nu inser jag redan att jag kommer bli en hysterisk mamma som är med i alla möjliga utlottningar- HJÄLP MIG!!!

  Tack för du bjuder på dig själv o underhåller mig medans jag väntar på att den här bebisen ska ploppa ut!

  Puss o kram

  Hannah 2017-09-03 19:15:07
  Svara
 • Åh så roligt! Skulle egentligen vilja skriva att min syster, bästavän eller min mamma förtjänar några nya kläder.. och det gör dem såklart!! Meen nu ska jag vara egoistisk och tänka lite på mig själv, vilket jag inte ofta gör. Den här gången tycker jag faktiskt att jag förtjänar en ny garderob. Ingen snyfthistoria eller något. Bara en vanlig tjej, som älskar din stil och ska flytta till England i höst och förverkliga sin dröm till att läsa till Inköpare för mode och textil (vilket innebär att jag kommer vara pank i tre år framöver). Hade ju varit en dröm att få vara fab i England! Bonus är ju att storlek 36 och 39 passar mig perfekt 🙊🙋 Puss och kram!!! 💗

  Matilda 2017-09-03 19:03:35
  Svara
 • Åh så roligt! Skulle egentligen vilja skriva att min syster, bästavän eller min mamma förtjänar några nya kläder.. Men nu ska jag vara egoistisk och ärlig, vilket jag inte ofta är. Den här gången tycker jag att jag faktiskt förtjänar en ny garderob. Ingen snyfthistoria eller något. Bara en vanlig tjej, som älskar din stil och ska flytta till England i höst och ska förverkliga min dröm

  Matilda 2017-09-03 19:01:07
  Svara
 • Jag är hemma och är föräldraledig med bebis & 3 åring och en ny garderob vore drömmen! Kul att få kläder som inte är i min vanliga stil Jag bor inte i Stockholm.

  ANNIKA 2017-09-03 18:45:21
  Svara
 • Åhh detta skulle min syster bli så glad över och mer än gärna ta emot, hon börjar nu i veckan på ett nytt jobb och med dina coola kläder skulle hon känna sig jäkligt snygg och rocka!! Storlekarna stämmer och det skulle även underlätta för mig då hon inte skulle vara i min garderob och rota, det skulle nog bli tvärtom ifall dina kläder flyttade in i hennes 😉

  Skickar en stor KRAM och hoppas du får en fin söndagskväll!!

  Jenny 2017-09-03 18:17:36
  Svara
 • Alltså det här ju rena drömmen!!! Älskar din stil – du har alltid så coolq outfits som ger inspiration! Så om jag vet nån som behöver lite kläder så måste jag nog nämna mig själv. Som student så har man inte jättestor klädbudget och tyvärr läggs mest pengar på kurslitteratur. Men man vill ju ändå va fab?! Jag råkar vara en klockren storlek 36 också. Håller tummarna 🙂

  Rebecca T 2017-09-03 18:13:00
  Svara
 • Åh va kul med nytt i garderoben. Allt ditt gamla skulle bli lika roligt för mig att fylla min garderob med, skulle mer än gärna tacka och ta emot! Du har en sån fin och matchande stil. Ta hand om dig!

  Lovisa 2017-09-03 18:05:31 http://irsa.devote.se
  Svara
 • Hej Henrietta!

  Har du funderat att sälja dem och donate the money till en charity som du välja?eller en pay it forward !Typ varje person som ta nåt skulle också donate några av sina kläder till nån annan 🙂 det skulle vara nog kul!Jag har inte nån stor historia om varför skulle jag gillar att receive kläder från dig,jag bara verkligen älskar din style…Jag skulle gärna ta natt , jag är nyinflyttad grekisk tjej här i Sverige och älskar din medelhavets feel på style!Det var första anledning jag började att läsa din blogg. Kram!

  Ellie 2017-09-03 17:26:14
  Svara
  • Svar på Ellies kommentar.

   Hej Ellie! Jag gör även det, men det är så mycket kläder att jag inte orkar sälja allt. Tack för tipset ändå ❤️ Åh vad gullig du är!!! Maila mig 🙂 medelhavsfeel – wow!!! Tack! Puss

   henrietta 2017-09-03 17:52:19
   Svara
 • Hej! Guuuud så fint av dig! Jag har haft cancer och 2 helvetesår med cytostatiska o strålningar. I fredags meddelade läkarna att DEN NÄSTAN ÄR BORTA, WOOOOHOOOO! Nu vill jag bara köpa nya kläder o va snygg, men efter år av inga pengar så går det inte… Men så såg jag detta och tänkte att det kanske är ett sign hehe (känns lite konstigt att rösta på mig själv) – jag skulle jättejättejättegärna göra en nystart med dina fina kläder 🙂 Tack för en fin blogg som och youtube som givit mig nöje vid tuffa stunder. Kram!

  Amanda 2017-09-03 16:52:11
  Svara
 • Hej!
  Jag känner en som har 39 i skor och 36 i kläder, nämligen jag själv!
  Min garderob skulle behöva få sig ett lyft av spännande och roligare plagg. Som student finns inte den möjligheten just nu men en gnutta tillskott från din häftiga stil tror jag skulle göra susen, både för garderoben och självförtroendet!

  Tack för daglig läsglädje, ha en trevlig söndagskväll!

  Jennifer 2017-09-03 16:14:49
  Svara
 • Har precis gjort klart min behandling på scä (ätstörning) och går för fullt på arbetsintervjuer osv. Kläder.. Jag har inget som passar, haha. Är några kilon tyngre och kläderna är nu för små. Är i stort behov av att rensa ut dessa gamla kläder för att inta en ny roll i mitt friska liv. Så guuu vad jag vill mer än gärna ha lite nytt i min garderob =D

  Sara Mobäck 2017-09-03 16:07:04 http://devote.se/diabeteskvinnan
  Svara
 • Student med totalt köpstopp pga valt att bo i Stockholm – Sveriges dyraste (om än bästa) stad och budgeten enbart rymmer mat och boende i dagsläget. Kläder är för mig lyx och jag skulle önska mig lite lyx nu när jag klarat en av de svåraste mattetentorna som KTH har att erbjuda. Överst på önskelistan står ”spännande skjortor” vilket ju är en av dina specialiteter!

  Elina 2017-09-03 15:57:16
  Svara
 • Henrietta, får man lägga en röst på sig själv? Jag vantrivs på mitt jobb, bokstavligen!! Har blivit erbjuden ett nytt jobb men det som håller mig tillbaka är en så fjantig sak som lönen… Jag kommer att behöva gå ner rejält i lön om jag tackar ja till det nya jobbet, och där med dra ner på vissa utgifter (bl.a. Shopping och andra vardagliga aktiviteter) Jag vet att välmåendet är det allra viktigaste, och jag har nog kommit såpass långt i min tankegång att jag måste lyssna på kropp & själ. Att få lite tillskott i garderoben hade betytt så mycket i detta läget..
  Kram, och tack för ständig inspiration & motivation

  Johanna 2017-09-03 15:24:32
  Svara

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind