Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DREAM COME TRUE CLIFF HANGER.

Yesterdays look. Enkelt och ledigt, men kände mig ändå lite piffigare med luggen. 

Igår efter jobbet mötte jag upp mamma och gick på ett skönhetsevent som Eucerin höll i samarbete med Kristin Kaspersen, Sara Biederman och mamma / dotter Jankell. Så himla mysigt att få ta med henne på någonting i koppling till bloggen så hon faktiskt får se vad det är jag springer på om dagarna. Kvällens samtal rörde mestadels ett möte jag hade tidigare på dagen som kan komma att bli en ”dream come true”…. Alltså det kliar i fingrarna, men innan jag kan dela det med er måste jag funderar på det. Funderar på om jag ska och alla detaljer runt om det. Hehehe….. Cliff hanger!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind