This week. I already Love U.

Hallå babes!

Nya tag både här i bloggen och på Instagram. Jag har haft några veckors paus kan man väl kalla det. Min första faktiskt. Och har inte alla som bloggar haft en paus någon gång? Det känns så. Summering: Inte alls kul. Jag gillar att skriva av mig, jag älskar att prata med er och jag behöver er. Jag ska i dagarna ta ett stort beslut och när det är taget kommer jag att behöva bolla med er. Alltså en taggad grej!

Idag har jag tränat för första gången på flera veckor, jobbat, varit på möte om ett kommande samarbete, träffat upp en av er som tog sig an uppdraget jag utlyste på Instastory igår om att köpa ett par jeans (se ovan!) till mig i Mall of Scandinavia (Tack Sofie!!) och käkat pasta bolognese.

Veckan då? Det ser bra ut!

Tisdag: Frukost med Nespresso x Kaffeverket och på jobbet väntar en dag fylld av briefing och rapporter, lunchen äter jag med Kristian och nu såg jag precis att jag fick plats på SATS Bootylicious.

Onsdag: Kontorsjobb, möte med min vän Emilia (som ansvarar för Pernilla W’s alla samarbeten) och testa en ny träningsform. Peppt!

Torsdag: Hej va det går! Frukost med Garant och Jonas Cramby, jobb, jobb, drink på Penny & Bill och Fashion Show på Lidl.

Fredag: Pressfrukost hos Day men nu kom jag precis oå att jag ska till Vaxholm för konferens med jobbet. Kvällen bjuder på kräftkalas!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!