Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

This week. I already Love U.

Hallå babes!

Nya tag både här i bloggen och på Instagram. Jag har haft några veckors paus kan man väl kalla det. Min första faktiskt. Och har inte alla som bloggar haft en paus någon gång? Det känns så. Summering: Inte alls kul. Jag gillar att skriva av mig, jag älskar att prata med er och jag behöver er. Jag ska i dagarna ta ett stort beslut och när det är taget kommer jag att behöva bolla med er. Alltså en taggad grej!

Idag har jag tränat för första gången på flera veckor, jobbat, varit på möte om ett kommande samarbete, träffat upp en av er som tog sig an uppdraget jag utlyste på Instastory igår om att köpa ett par jeans (se ovan!) till mig i Mall of Scandinavia (Tack Sofie!!) och käkat pasta bolognese.

Veckan då? Det ser bra ut!

Tisdag: Frukost med Nespresso x Kaffeverket och på jobbet väntar en dag fylld av briefing och rapporter, lunchen äter jag med Kristian och nu såg jag precis att jag fick plats på SATS Bootylicious.

Onsdag: Kontorsjobb, möte med min vän Emilia (som ansvarar för Pernilla W’s alla samarbeten) och testa en ny träningsform. Peppt!

Torsdag: Hej va det går! Frukost med Garant och Jonas Cramby, jobb, jobb, drink på Penny & Bill och Fashion Show på Lidl.

Fredag: Pressfrukost hos Day men nu kom jag precis oå att jag ska till Vaxholm för konferens med jobbet. Kvällen bjuder på kräftkalas!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind