Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En lila-glittrig discotjej.

Plisserad kjol 399 pix   _  Glittertopp 249 pix  –  Som hittat!

Jag har fått så sjukt många komplimanger för min lila-glittriga outfit idag. KUL! Den är såklart en ny favorit här hemma i garderoben. Snacka om att den höjer vilken grå och ruskig höstdag som helst. När det bli lite kallare kör jag med jeans, strumpbyxor eller bara ett par jäkligt höga stövlar under.

Vad har dagen bjudit på? Möte med Loppi.se som presenterade sina influencers som kan passa våra kunder, suttit och smattrat på datorn med olika typer av rekommendationer och druckit té med Kristian på Cure Media för att höra hur de jobbar. Bara jobb alltså! Där av att det kanske har blivit lite väl mycket outfits den senaste tiden. Vad vill ni veta om mina dagar? Inspirera mig! Nu ska jag äta Keldas toscanska soppa. Slurrp!

Förresten! Ni har väl inte missat min senaste vlogg? Snälla säg vad ni tyckte! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hahaha dina videos är så klockrena. Vill ba ha meeer

    C 2017-09-13 21:30:37
    Svara
  • Vart kommer dina superfina örhängen ifrån ?:)

    Julia 2017-09-13 08:01:51
    Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!