Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BÄSTA TIPSET FÖR ATT ORKA MED TRÄNINGEN.

Igår när jag kom hem kände jag: ”Jag mår bäst av träning, men är för trött”. Så utan någon som helst press drog jag på mig mina tights och gav mig ut för en promenad runt Djurgården. Viktigt att borsta tänderna innan. Jag vet inte varför, men det har blivit en grej.

Men så kom jag ut till detta väder, blev glad, kände mig o-pressad och började jogga. Joggen övergick sedan till löpning och efter 50 minuter hade jag sprungit 1,1 mil. Så himla häftigt! Jag har nu börjat inse att min inställning till träning är grym.

1. Sätt inte upp ett träningsschema med ”måsten”, utan bestäm dig för om du typ vill träna en, två eller tre gånger under veckan.

2. Gå mot träningen utan press. ”Undrar hur mycket jag vill och orkar idag?”. I de flesta fall kommer du att uppskatta träningen mer med den inställningen och då kommer du också att orka mer.

Världens bästa recept!

Väl hemma drog vi fram en fryspizza från Picard toppad med chevré. Slurp!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hade varit så kul om du kunde tipsa om någon bra musiklista till löpning, du verkar ha så schysst musiksmak från vloggen! Sen måste jag bara säga att du är så jäkla härlig, din vlogg är grym!

  Fanny 2017-10-29 13:19:38
  Svara
 • Helt rätt inställning. Många gånger gäller det bara att ta första steget ut, så blir man genast taggad på ett pass. Mitt knep är att ta en PWO, då blir jag direkt taggad på ett träningspass, haha! Själv tränar jag var tredje dag, då får man in träningen samtidigt som man får mycket tid till annat!

  Nutritionlabs 2017-09-28 21:39:07 https://nutritionlabs.se/
  Svara
 • Så smart såå.. Men alltså, HUR SÖT!? <3

  Erika 2017-09-21 10:07:49
  Svara
 • Jag borstar också alltid tänderna innan jag ska träna!! Känns liksom så skönt att vara frisk i munnen? Blir typ mer.. alert?

  Maja 2017-09-20 22:00:36
  Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!