Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ni glömmer väl inte?

God morgon världens bästa gäng!

Jag tänkte bara påminna er om att inte missa vloggen om ni tycker sådant är kul. Jag vet själv hur lätt man tänker ”Jag ska se på det där senare”, men så glömmer man och därför kommer jag här med ett litet tips / påminnelse. Om ni inte gillar det – please tell why. Jag försöker lära mig saker och ting.

Nu ska jag springa och på jobbet väntar frukostmöte.

PUSS och ha världens mest amazing dag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Asså du är så loovely underbar person!
  Love your films, man bli så himla glad av dem!
  Puss kram Mariana

  Mariana 2017-09-20 23:14:16
  Svara
 • Hej hej hej!

  Du är alltid sjukt stylish men lite *kul* = perfekt stilförebild hehe.
  Nu till frågan: jag har fått ett riktigt jobb med mycket möten/mingel etc men vet inte hur jag ska klä mig?? Har blivit blessed med tits storlek större men är liten i kroppen i övrigt. Det är ju skitkul i vissa sammanhang, men inte på jobbet. Har fastnat i t-shirts och stickade tröjor för att visa så lite kropp som möjligt, men blir deprimerad av det = kan inte göra mitt bästa på jobbet. Kan inte du snälla söta göra ett inlägg med kontors-kompatibla kläder? OBS att jag inte jobbar på bank (hehe sorry för fördomen), kan verkligen ta ut svängarna om jag skulle vilja!

  Mange tak!

  A 2017-09-20 11:47:03
  Svara
 • Hej,
  Frågar igen då jag inte fick svar sist 🙂 vad heter din concealer från Kat Von D samt vilken nyans har du?

  Tack!

  Sofia 2017-09-20 10:00:51
  Svara
 • Älskar dina vloggar! Du verkar så härlig, man vill bara hänga på! Också sååå nyfiken på det du beställde från cord?? Hur det sitter, är i storlek osv?? Så sugen själv men bor i Gbg och alltid svårt att beställa från något nytt brand.
  Fortsätt att vara så avslappnad och kul och personlig som du är! <3!!

  E 2017-09-20 09:38:51
  Svara
 • Älskar dina vloggar!

  Josefine 2017-09-20 08:30:40 https://laserklinikensodermalm.se/
  Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand