Lunch på Penny & Bill – Nu Foodora

Fredag. Underbara fredag. Jag började med förmiddagsjobb på Absolut Co där jag för er som inte vet främst jobbar med deras varumärke Malibus Globala Community. Sedan mötte jag upp Susanne på Tictail (underbara Susanne!) och lånade kläder från Arethé och sedan sprang jag vidare till veckans mysigaste lunch med fina Michaela. Vi valde mellan Spanjorskan och Penny & Bill och slog i sista stund till på det sist nämnda då ingen av oss testat det. Supermysigt ställe! Chillat, härlig och social personal, lagom stor meny, bra priser och så vidare.

Nu är jag hemma, sitter i soffan och scrollar igenom Foodoras utbud. Väljer mellan sashimi, lobster roll, tikka masala och burgare. Hrm… Eller burgare blir det nog inte för i morgon ska jag på middag / fest på LE SHED.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!