Nudlar på Penny & Bill, livrädd för terrorism & väska á la Gucci.

I FREDAGS var jag dressed all black och började dagen ute på Pernod Ricard.

 Och innan lunch sprang jag förbi Susanne och Tictail för att låna lite kläder till NK-Galan… Som var i går kväll. 

Ingen av er har väl missat fantastiska TicTail? En av mina systrar har råkat göra det, vilket är en katastrof, och därför känner jag nu att jag måste tipsa er mina älsklingar.

Jag säger bara: En global marknadsplats för massa varumärken över hela världen. Om du är sugen på att starta en webbutik är det på Tictail du gör det. Det bästa – Det finns mängder av små-varumärken som startats pga ett brinnande intresse och som ni då förstår blir dessa butiker en guldgruva. Massa unika grejer och man slipper se ut som alla andra. 

Titta dessa fantastiska badkläder! Vad jag tog med mig hem ser ni på min Instagram nu.

Efter det gick jag bort till ganska nyöppnade Penny & Bill för att käka lunch med med här raringen.

Lunchen var planerad för ett specifikt ämne som jag ville rådfråga Michaela om, men det slutade som alltid när man hänger med härligheter – tiden rann iväg och vi hann knappt gå in på det vi ”skulle”. Vi fyllde istället timmarna med Forni & Hamiltons podcast (som jag precis lyssnade på och älskar redan!), mitt nya jobb, ekonomi i förhållandet, obehagliga som fina fyllor och att våga stå emot trycket från de som inte förstår vår bransch. Klokt.

Menyn var toppen! Kort, spännande, enkel och väldigt mycket i min lunch-smak. Tre olika bowls – Michaela tog den vegetariska och tre olika ramen där jag käkade den med svamp, böngroddar, ägg och pak choi. Den var supergod med riktigt bra buljong, men lite väl stor portion och det var omöjligt att inte skämmas när jag var klar med min tallrik.

Eftermiddagen spenderade jag hos min kund Celsius där jag under vårt möte fick smaka på deras nyheter. GAH! Alltså Dragon fruit är helt fantastisk. Ny favorit!

Väl hemma var helgen igång och vinet redo.

Tanken var att vi skulle ha en lååååång och mysig kväll i köket. Istället blev det raka motsatsen med indiskt från Foodora.

Tänkte ta en mysig ”this is our dinner-bild”, men inser att jag MÅSTE köpa nya stolar nu. Alltså NU…

Så jag gjorde såhär istället. Vi åt en superhet Chicken Bashanti, mangosalsa med grön chili och naanbröd med vitlök. Vi hann knappt prata under vår middag då vi båda snabbt behövde en klunk vatten efter varje tugga.

Efter detta blev det ramslökschips och naturgodis till ett avsnitt Paradise Hotel.

 Vips så blev det lördag och jag vaknade pigg som en lärka. Ut och springa? Ja tack!

I mina nya rosa träningskläder från Kari Traa? Yup! 1,1 mil blev det och livet kändes så härligt längst med vattnet efter en vecka fylld av skräck och oro i kroppen.

Hemma igen blev det lite Vlogg-inspelning och där av en superjäkla snabb dusch och ombyte.

Den här rosetten piffar dock upp alla dagar och räddade mig även denna.

Spelade i för sig ingen roll då jag bara skulle trippa bort till Day Spa som ligger två gator bort.

Där jag tog en timmes helkroppsmassage med varma stenar bredvid bästis som tog det samma i stolen bredvid. Så här kul har man då!

Som alltid efter en massage blev vi sugna på något att släcka törsten med och svängde in på Juiceverket för kaffe och varsin grön juice.

Sluurrrp sa det och så blev det en lördagsrond på stan.

Vi blev nyfikna på hårvårdsmärket Davines.

Och så hittade jag livet ryggsäck på Stories med lite Gucci-touch.

Hemma igen blev det vin, VLOGG och chips med Johan. En födelsedagsfest väntade och jag satt här och oroade mig över vad som kan hända en kväll på stan med en värld fyllt av terrorism….

Det blev ett till glas i hopp om att dämpa oron….. Men det hjälpte inte.

Käkade lite stöd-mat innan middagen och det var lika hett som kvällen innan. Någon mer som har en kärlek till rester? Jag skulle kunna leva på det.

Och innan kvällen kom fick Johan titta på när jag testade kläderna som jag plockade med mig hem från Tictail – allting från Arethé.

Det kändes så tråkigt den här helgen…. Att jag ska behöva låsa in mig själv för terror? Det är inte OK. Jag har nu hittat en psykolog som ska hjälpa mig med detta.

Men jag försökte göra det bästa av saken och spelade in lite grejer till vloggen som fick mig till asgarv i min ensamhet.

Varför? Jag försökte sjunga mitt absolut bästa utan att vara oseriös. Alltså… Vem är jag? En lördagkväll!!! Haha.

Morgonen efter tyckte jag att Johan var sur och tråkig och när han lämnat hemmet för en promenad med Niklas fick jag syn på denna Snap. Jag var inte sen med att ta en printscreen och skicka iväg den till honom med en spydig kommentar. Haha! Söndags-humöret.

Då drog jag ut på ännu en löptur, men denna dag med två tjejer som jag matchat med över Instagram och efter det var leendet framme. Härligt!

Dagen orkade jag inte dokumentera, men den innehöll långa och mysiga samtal med familjen, häng med Andrea och fix med mina målningar som snart ska säljas. GAAAH!

Kvällen? Jag lagade falafelgryta som jag redan har hunnit dela receptet på. Se inlägget innan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Måste bara säga – FAN vad du är go att följa! Älskar att jag får se bilder med dina stolar. Ärligt, ändå svinsnyggt och tokpeppigt i din blogg! Heja dig Henrietta ?

    R 2017-09-29 08:50:48
    Svara
  • Maten såg riktigt god ut! Måste dit och testa!

    Josefine 2017-09-26 13:06:12 https://varmepumpshopen.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!