Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

OUTFIT @ NK GALAN

Look by Arethé

I måndags spenderade jag mig kväll på Berns där NK höll låda med sin årliga gala. Glitter och paljetter? Nej. Kan en fest bli snyggare och mer bekväm än i en lyxig ”pyjamas”? I don’t think so. Jag visste direkt att jag ville bära någonting från Arethé och kontaktade Susanne på Tictail där deras grejer säljs.

           

Look by Arethé

Jag fick med mig flera olika plagg men tyckte att detta set passade så perfekt till denna kväll. Kjolen och de båda klänningarna lär jag bära i dagarna.

Matchade med smycken från LV och favvoväskan från Loewe.

Jag har länge varit nyfiken på Arethé och nu tog jag mig precis ett snack med Alina som står bakom märket för att höra mer om inspirationen och vem kvinnan som bär hennes kläder är.

”Jag var 11 när vi flyttade till Sverige och MTV var enda kanalen jag tittade på, jag fastande rejält för Hip hop och rnb. Jag älskade den attityden de kvinnliga artisterna hade men även deras stil. Hip hop modet på den tiden var ju super oversizat och väldigt maskulint även på damsidan. Kvinnor som Missat Eliott, Aaliyah, Lil Kim, tjejerna i TLC, Mary J Blidge och några fler, har influerat inte bara min klädstil men även mig som person.

Kvinnan I kläderna har en cool, streetig vibe i sin stil, sexighet och försköning av sin egen kropp genom ”rätt” skärning intresserar henne inte, hon gillar oversizat med en maskulin touch. Hon vill vara bekväm och kunna röra sig fritt i sina plagg. Materialen och känslan är därför viktiga element i valet av kläder. Hon har egen stil och känner inget behov av att passa in genom att bära märken som alla andra bär.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry