MIN FÖRSTA UTSTÄLLNING.

Det känns helt sjukt och nästan lite på skoj. Wall of Art är lanserat och ikväll har jag fått möjlighet att visa upp det jag sitter hemma och målar om söndagskvällarna. Eller dessa fem målningar som nu finns att köpa på Wall of Art är helt nygjorda och går under ett och samma tema som jag tänkte berätta mer om i morgon. Jag kan säga: Alla är en påminnelse att hänga upp på väggen. En påminnelse om att stärka det man älskar med sig själv och släppa hatet mot det som inte är perfekt.

Som ni ser på första bilden var det helt galet mycket folk ikväll och jag är så himla glad över alla fantastiska vänner som kom och gav mig kärlek. Det går inte att beskriva med ord hur mycket det betyder. Kärlek till er <3 Hur ger jag tillbaka? I skrivande stund sitter jag i min ensamhet med tårar längst med mina kinder. Kärleken svämmar över.

Tänk om någon hänger det jag skapat på väggen? Så sjukt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Asså WOW! Du är så jävla cool Henrietta. Allt som du vill ska hända förverkligar du och bara gör. Tack för all inspiration och glädje du sprider. You go girl.

    Mattan 2017-09-28 23:55:19
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!