My pussy – my choice

”My pussy my choice” – Weekday

Good morning babes!

Då var det fredag och jag hade feeling redan igår. Ni förstår nog nivån på helgpeppen här. Vad ska ni hitta på? Framför mig idag har jag ett löppass på SATS, jobb, spela in en kort film med Madeleine från PR-byrån Number 10, fika med Tictail och ikväll ska jag gå ut och käka med Ebba och Stina. Det blir nog några drinkar på det och ett besök på Strandvägen 1 där Daniel Adams-Ray spelar.

Ses vi i vimlet?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Jag är en helt ny läsare som precis suttit och läst igenom så många inlägg – så mycket bra tips och älskar dina bilder!
  Jag är intresserad av att veta mer vad du jobbar med. Jag är själv Influencer (Instagram) och skulle vilja connecta med fler brands för samarbeten. Är det det du jobbar med? Du får gärna svara här eller skicka ett mail!

  Angie 2017-09-29 15:47:06
  Svara
  • Svar på Angies kommentar.

   Hej fina du! Tack snälla för dina värmande ord!! Absolut. Det är dags att gå in på mitt jobb snart lite mer. Det kommer ett inlägg!! Kram

   henrietta 2017-10-01 10:03:25
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!