MINA PRINTS PÅ WALL OF ART – ”Gilla din stil. Var stolt över din annorlunda kropp”

Älsklingar! 

Nu har det blivit mycket konst-snack här det senaste och jag hoppas att ni gillar det. Det blir ju lätt så när jag är inne i ett visst projekt att blir det mer blogg om det. Nu är Wall of Art som ni vet lanserat och jag ville bara kika in och presentera det jag har målat lite mer i detalj. Allt det ni ser från mig är påminnelser. Påminnelser som du enkelt ska kunna ta del av varje dag innan du lämnar ditt hem. Och så är det mycket färg.

Här har vi tre av mina prints!

 

Biggest reminder

Påminnelse! Livet blir ett fängelse om du inte släpper din kropp. Släpp tankarna och njut av livet. Du har bara 1.

Do highlight

Påminnelse! Highlighta dina styrkor.

”Love glossy mindset”

Påminnelse! Vi har alla olika klädstil. Vissa gillar bling och glossigt, andra ”I don’t care”. Det är någonting vi är stolta över. Varför inte samma mindset för våra kroppar? Gilla din stil. Var stolt över din annorlunda kropp.

Och till det fiffiga med Wall of Art – Du kan enkelt bygga din potentiella tavelvägg i hemsidans verktyg och mixa bland alla olika kreatörer (vi är 30 stycken med helt olika stilar) för att få till den perfekta mixen. Nu satte jag mina lite fult på er rad men det var bara för att illustrera för er.

Alltså TÄNK OM någon av er köper ett av mina prints. Jag hade inte trott på det först, sedan blivit otroligt glad och rörd. Om någon av er köper så MÅSTE ni skicka en bild till mig. Lova? Jag hoppas verkligen att ni gillar tanken bakom och att de skulle kunna vara någonting att förgylla era väggar med där hemma.

HÄR HITTAR NI MIG PÅ WALL OF ART <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Se underbara och fina illustrationer,heja du!! Stolt över dig! Skulle gärna beställa en men förstod att det inte går om man bor utanför Sverige (bor i Finland). Hoppas det är möjligt någon dag!

  Ulla 2017-10-01 19:36:43
  Svara
 • Helt UNDERBARA! Var tvungen att blogga om dem. & Får nog ta och beställa hem 2 st. Så duktigt <3

  antonia 2017-10-01 11:55:50 http://nouw.com/dirtyglam
  Svara
 • Jättefina och så bra budskap! Blir imponerad av allt du hinner och vågar ge dig in på! Du är en fantastisk förebild.

  Alexandra 2017-10-01 11:39:40
  Svara
 • SÅ snygga och häftiga!

  ida 2017-10-01 08:37:12
  Svara
 • Inte min stil egentligen men jag gillar dom verkligen!

  Emma 2017-09-30 21:58:45
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!