VLOGG: ”JAG SJUNGER MITT FINASTE”

GOD MORGON säger jag med en vlogg. En riktig SKÄMSKUDDE för vissa som jag känner väl…. Hehe. Jag försöker mig nämligen på att sjunga mitt absolut finaste och det är ju nästan värst när man inte är en ”katastrof” utan helt OK. Skäms över mig själv, men jag bjuder på den! Ni får även hänga med till Day Spa med Mallan och hem till mig där jag kör modevisning inför Johan.

Hoppas ni gillar!! Och glöm inte att prenumerera om det är något för er <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Seriöst du gjorde min lunch! Skrattade igenom hela haha…

  Corinne 2017-10-04 13:13:28
  Svara
 • Jag älskar ditt sätt att bjuda på dig själv. Många gånger tycker jag att bloggare som gör vloggar (hehe) blir väldigt posiga och mycket glam glam. Det är väldigt skönt att få se dig som en liten ”motpol” till detta. Du är fantastiskt härlig!!!

  Mirjam 2017-10-02 10:12:48
  Svara
 • Henrietta! Haha du är bäst, så underbar 🙂 och ja man kan äta rester på en helg, snajsa till de med någon göttig dricka o voila!: Succé

  Amanda 2017-10-01 19:25:31
  Svara
 • Alltså älskar din blogg och vloggar! Du verkar så genuin, galet rolig och dig själv i alla lägen. Du är grym!

  Ida 2017-10-01 17:24:41
  Svara
 • Hahahaha du är så jäkla rolig, vill vara din kompis

  Cassandra 2017-10-01 14:03:57
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!