SÖNDAGSMASKEN

HALLÅ GULLISAR!

Vad tyckte ni om vloggen igår? Alla tankar och tips är toppen! Jag har faktiskt blivit invald i YouTubes alldeles egna bootcamp, vilket känns superspännande, men till det börjar vore det grymt att få massa feedback som jag kan ha med mig. Jag hade såååå mycket ångest över sången i slutet av filmen och var nära på att plocka bort det, men va fan tänkte jag och tryckte på publicera.

Min söndag var i övrigt helt underbar. Jag var ute och sprang med #FrompaRunners, bäddade med nya lakan från Beach House och la alla masker man kan – i håret, i ansiktet, på mina händer och fötter. Lyx! Hur mår ni?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Senaste vloggen var SÅ bra! Gillar när det är en början och ett slut. Sen att en vlogg måste inte vara skämtig hela tiden som en instastory, utan det räcker att man bara är lugn och pratar ibland med 😉 ibland känns det som om du glömt filma under några timmar, så man hänger inte riktigt med, men du är ju ny;) kör på hårt, taggad på kommande filmer!

  Olivia 2017-10-02 21:55:10
  Svara
 • Älskar vloggen, Visade för kompis som också älskade den!!

  Linnea 2017-10-02 19:12:29
  Svara
 • Tycker inte du behöver ändra på något specifikt! det är såå kul att du vloggar och bloggar!! du är alltid asskön! POK 🙂

  Julia 2017-10-02 18:28:05
  Svara
 • haha du är fan bäst! sjukt rolig, snygg och jag tror även smart 😉 kör på, gör din grej!

  Malle 2017-10-02 17:57:51
  Svara
  • Svar på Malles kommentar.

   Haha JA JAG ÄR SMART 😉 Skämt å sido. Fasen så go du är! Några önskemål att fylla min kanal med?

   henrietta 2017-10-02 20:38:41
   Svara
   • Svar på henriettas kommentar.

    Haha jag tror inget annat! Kanske lite garderobstänk, träning, matlagning – vardag när den är som bäst 🙂 kram!

    Malle 2017-10-03 14:50:59
    Svara
 • Tycker verkligen du är en av de roligaste att följa på Youtube, du visar dig naturlig och varje gång efter att jag kollat på någon video av dig så känner jag mig så glad och peppad på livet, verkligen. Gårdagens vlogg var verkligen såå rolig!! Skulle vara så roligt med några videos på hur du gör iordning dig till hur din garderob ser ut!! Du inspirerar mig såå mycket både till mindset och klädstil! Önskar dig en underbar måndagskväll finaste <3

  Vendela 2017-10-02 16:53:02
  Svara
 • Jag tycker det är kul att du bjuder på dig själv. 🙂

  Jennifer 2017-10-02 14:47:49
  Svara
 • Nej du är skitrolig hahaha, kör på!!! tack för att du bjussar på dig själv

  Hanna 2017-10-02 14:47:24
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!