HUR EN HÖST BLIR BÄST

Hej babes! 

Hur mår ni? Jag har fullt upp nu innan jag lämnar Sverige för Bodrum i morgon bitti. Innan jag går hem för dagen ska jag även hinna förbi bästa Tess på DAY för att plocka med mig lite kläder och efter det naprapaten. Två ytterst viktiga aktiviteter innan jag går på semester.

Men jag vill passa på att tipsa er som ska vara kvar hemma i höstrusket att unna er någonting fint på Wall of Art. Finns det någonting som är härligare än att piffa hemmet när det börjar bli kyligt och mörkt? Nej det tror jag inte.

Vi är 30 kreatörer på Wall of Art och alla med extremt olika stil, men samma stora passion för konst och inredning. Jag målar exempelvis med tusch och det jag har gjort är påminnelser som jag ser är viktiga i dagens hetsiga samhälle. Att mixa med något verk från varje konstnär kan bli så himla fint som en tavelvägg. Ja ni ser ju ovan!

Här har vi min ”Do Highlight” som är tänkt ska påminna dig om att highlighta dina styrkor. Det du älskar med dig själv.

Och här hänger ”Love Glossy Mindset” .

Det fiffigaste på sajten är att man kan använda sig av ett smart bildverktyg för att få inspiration och kunna organisera sina favoritmotiv på en vägg. Du behöver alltså inte oroa dig för hur det blir på väggen. För fiffigt!

HÄR HITTAR NI MINA PRINTS! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!