TURKIET! SNART SES VI!

Jag har varit sämst de senaste dagarna. Förlåt! Men jag är fortfarande ny på jobbet och har massa nya kollegor att lära känna och arbetssätt att förstå och lära. Det tar tid och energi! Jag lovar att ni ska få höra mer om jobbet när jag kommer hem. Till och med få hänga med på ett hörn under en ascool filminspelning som jag ska göra för ett av Sveriges största varumärken. Hint: Mat. 

I natt blir det inte många timmars sömn då taxin hämtar mig redan 05.30. Men vad gör det när sol och bad med ett härligt gäng väntar? Turkish Airlines och Home of Turkey som vi åker med skickade precis över schemat för dagarna och det blir allt ifrån besök hos en matt-tillverkare till en lyxig heldag på båt. Peppen! För er som är nyfikna ska vi bo på Sianji Hotel.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hoppas det blir en bra resa!

  Josefine 2017-10-06 08:17:07 https://www.drottcompany.se/
  Svara
 • Hej Henrietta! Unnar dig verkligen sol och äventyr men undrar hur du tänker när du som når ut till så många väljer att åka med på en resa till Turkiet? Det är ju ett land som slår ner på alla demokratiska rättigheter, som via Interpol grep en svensk författare för ett par veckor sedan. Bodrum är ju dessutom den plats där alla flyktingbåtar avgick ifrån och där Alan Kurdi spolades upp efter att ha drunknat. Känns det bra i magen att åka på en sådan reklamresa? Anledningen till att turismen gått ner i Turkiet är ju just detta. Förstår att din blogg inte är ett forum för denna typ av diskussion så du behöver inte publicera min kommentar men jag undrar genuint hur du tänker kring etiskt resande och just denna resa specifikt. Jag tycker du är en cool tjej som använder din plattform till en massa bra saker och hoppas du förstår att kommentaren inte är illvillig.

  Klara 2017-10-05 22:51:58
  Svara
  • Svar på Klaras kommentar.

   Hej Klara! Tack för din kommentar och jag uppskattar din fråga. Jättebra! Vi ska vara raka och ärliga här 🙂 Som sagt till Lisa ovan – Lovar att återkomma med svar. Väldigt glad för att vi kan diskutera saken. Kram!

   henrietta 2017-10-08 18:57:18
   Svara
  • Svar på Klaras kommentar.

   Håller med, tänkte också på detta! Tänker att man iallafall kan kommentera hur tankarna har gått när man åker på en sån här resa. Turkiet är ändå ett land i krig med med noll mänskliga rättigheter och som har en halvdiktatorisk president som i princip utfört massmord på kurder. Menar inte att skuldbelägga och säga att man inte ska åka men hade ändå uppskattat en viss diskussion med tanke på hur vettig jag tycker att du är!

   Lisa 2017-10-08 12:33:38
   Svara
   • Svar på Lisas kommentar.

    Hej Lisa! Jag lovar att svara på detta fort jag får tid. Vill inte slafs ihop någonting. KRAM

    henrietta 2017-10-08 18:56:19
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!