WOMEN WITH. Från Bodrum.

Hej från Bodrum!

Jag sitter i skrivande stund i en minibuss på väg mot ett yogaställe. Peppat! Vi har det så bra här och skrattar i massor. Jag lovar en update senare idag. Till dess tänkte jag dela med mig av en intervju som nätverket Women With gjorde med mig här om dagen.

Den här veckan har Women With talat med kommunikatören och influencerprofilen Henrietta Fromholtz. Vi pratar om hur man bygger upp en business och sitt eget varumärke idag, om fokus och om kvinnor som inspirerar.

Vad drivs du av i ditt jobb?
– Jag drivs av att hänga med i det snabbrörliga klimatet vi lever i. Det är spännande, utmanande och jag får lära mig enormt mycket varje dag.

Hur gör du för att hitta fokus mellan alla dina olika åtaganden? – Jag ska inte hymla om att det är en utmaning att hitta fokus mellan mina jobb. Det sker just nu en stor utvecklingskurva i båda delar, vilket kräver mer av mig, min tid och energi. Mitt fokus finner jag i planering som görs på min heliga söndag. Jag gör ett veckoschema för mina kanaler, svarar på läsarfrågor, plåtar samarbeten och gör en lista på vad som ska göras på jobbet. Här är min fysiska kalender det viktigaste jag äger!

Du har på kort tid byggt ett starkt eget varumärke, vad är dina tips?
1. Våga nischa sig från start – Det är en stark språngbräda.
2. Det är viktigt att inte stressa fram när man bygger ett personligt varumärke publikt. Ta inte vilka samarbeten som helst för pengar, för det kommer fler och förmodligen bättre sådana.
3. Konversationen med de som följer är prio ett varje dag. Det spelar ingen roll om de är 10 eller 10.000. Konversation leder till relation och relation till framgång.

 

Om du fick lyfta en kvinna som du inspireras av, vem skulle det vara och varför? @miaskaringerlazar inspirerar mig till att inte höfta på min personlighet. Det finns stunder då jag har oroat mig över hur jag som ”influencer” ska uppfattas på jobbet dagen efter jag publicerat en bildbomb från helgen på nätet eller delat en åsikt. Mia är en lysande förebild som gör det tydligt att nakenhet inte krossar drömmar och framgång, snarare ger respekt och skapar möjligheter.

VI HÖRS SENARE BABES! Nu yoga och ni kan följa mig hela dagen på Insta Story.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!