UPDATE FRÅN BODRUM

I’m back! Ursäkta min frånvaro, men de senaste dygnen har gått i ett med ett helt fantastiskt innehållsrikt schema.

Fredagens flygresa var över all förväntan. Tack för det! Som flera av er vet är jag väldigt flygrädd, men bästa Roshi som är med på resan bjöd mig på lugnande piller och efter det kändes alltid som en dans på rosor. Sedan var flygresan så lyxig och trevlig i sig att jag helt glömde bort den obehagliga biten. Det enda vi gjorde var att äta och äta kändes det som. Och som ni kan se. Väldigt god mat på Turkish Airlines måste jag säga!

Första kvällen spenderade vi på Hotell Sianijs restaurang och avslutade sedan med världens mysigaste häng i baren med ”lära-känna-rundan”. Jag är väldigt glad över att vi är ett så himla glatt, taggat och härligt gäng här tillsammans.

Och igår och idag har dagarna bestått av underbara utflykter. Inlägg kommer strax <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!