ATT FLYGA LYXIGT.

Jag har precis kommit hem till min älskade lägenhet och känner mig fylld av energi och pepp efter dessa dagar i Bodrum. Och det är pepp till allting som händer i mitt liv just nu – jobb och kommande bloggsamarbeten. Men någonting jag också känner mig pepp och glad över är kommande flygresor som jag vanligtvis är livrädd för.

Min rädsla sätter gärna stopp för planer och drömmar, men efter dessa fyra flygresor som har krävts för att ta sig fram och tillbaka till Bodrum känner jag ett större lugn inför nästa gång. Turkish Airlines har nämligen varit helt fantastiska med god mat, snabb service och flygning utan skumpande. Thank god! Nu hade vi lite extra lyx den här gången då vi åkte business.

Detta säger jag inte bara för att vår resa är gjord i samarbete med Turkish Airlines, utan jag säger det för att jag tycker så. Även de som var med och åkte Economy njöt av flygresan.

På varje flyg fick vi först en förrätts-bricka.

Och sedan varmrätt. Typ aldrig mer Economy Class efter denna upplevelse. (I Wish!) Idag åt jag en ratatouille med gott bröd att doppa i.

På dagens sista flight passade jag också på att köra lite ansiktsmask till min efterrätt och bloggskrivande. Bredvid mig har vi Metro Modes Beauty-Expert Lina. Världens finaste tjej som ni verkligen borde börja följa för bästa tips och råd.

Måste även visa er detta paradis till VIP Lounge på Istanbul flygplats som vi fick ta del av mellan våra flyg.

Det fanns allting. Alltså ALLTING!! Drinkvagn i varje hörn, balla barer längst varje vägg, små rum där man kunde spela golf, biografer….

Och alla typer av restauranger och caféer. Här en pizzeria som bakade de mest fantastiska kombinationer jag smakat.

Tunna tunna, så som man gör de i Turkiet, och den med smak av pesto var Nam nam.

Smakade även på denna lilla jordgubbstårta som var bättre än Gateaus.

Och vem tackar nej till bio och popcorn mellan flygningarna?

Massagen ska vi inte ens prata om….. Tänk om alla flygplatser såg ut på detta sätt. Haha!

Nu ska jag krama på Johan och i morgon ska ni få ta del av massa härliga Turkiet-dagar. Vår dag på en lyxig segelbåt, dagen då jag dök för första gången i mitt liv och så vidare.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!