Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PÅ DÅLIGT HUMÖR.

Ni ska få se en bättre bild på denna beauty till jacka i morgon. Men tuff va? 

Idag har jag haft den mest pissiga dagen på länge. Så dålig att ögonen vattnades mitt på blanka dagen, och vid helt fel tillfälle också. Det är dumt som attan kan många säga och att man ska visa sig stark osv, men jag har lätt till tårar och har alltid haft. Ingen kan hjälpa mig att träna bort det. Idag har jag känt utanförskap, ignorans och förvirring. Tre tråkiga grejer. Jaja… Hoppas på en bättre dag i morgon.

Hur mår ni? Jag ska spela in en VLOGG på lördag – Vad vill ni då se?

Puss. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Fy vad tråkigt! Hoppas det blir bättre snart <3 Supersnygga skor i alla fall 🙂

  Johanna 2017-10-13 17:07:32 http://nouw.com/johannashouse
  Svara
 • Åh jag har oxå så lätt till tårar vid ”fel” tillfällen. Tex när man känner sig frustrerad eller förbisedd. Det är så jäkla jobbigt men jag har valt att acceptera det helt enkelt och förhoppningsvis har man människor i sin närhet som förstår. Gör de inte det så är de inte värda att vara i min (din) närhet <3

  Johanna 2017-10-13 12:33:44
  Svara
 • tror jag skrivit detta förut men jag känner igen mig själv i dig. För mig- du är en inspiratör! Fortsätt bara vara du. Med alla dina sidor. Glad som ledsen. Arg som snäll. Det är befogat. För det är vad DU känner. Helt rätt att etikettera känslorna. Har man mkt positiv energi -som du verkar ha- får du tyvärr också betala ett pris i form av urlakning på energi. snabbt. när det blivit för mkt och då räcker det med folks trötta attityder emellanåt. Speaking of my own experiences. du behöver få energi tillfört när du ger så mkt som du gör. Glöm inte bort det! <3

  karin 2017-10-13 08:03:48 http://omtankarna.spotlife.se
  Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry