Stoppa min ilska och kantarellravioli.

Gissa varför jag står och ler så fånigt? Jo ni. Jag står nämligen och gör egen ravioli på lasagneplattor som jag tänker fylla med kantareller. Slurp! Har dock precis haft en liten paus då jag och Johan hamnade i världens jobbigaste diskussion. Eller diskussionen blev faktiskt hemsk och det bara på grund av mitt humör som lätt kan spåra ur. Dumma mig! Ibland när jag blir arg kan jag inte hejda mig själv och plötsligt så kan jag inte styra över min ilska. Det är obehagligt och är någonting jag måste prata med någon om.

Någon mer som har lätt till ilska? Och hur tacklar ni med det?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Tycker den här artikeln var bra på att visa hur ilska är en slags galenskap i sig utifrån ett stoiskt perspektivt & hur man kan undvika triggers – tycker den var fint förklarande! x Emilia/BYEM

  Artikel: https://aeon.co/ideas/anger-is-temporary-madness-heres-how-to-avoid-the-triggers?

  Emilia 2017-10-18 08:32:16 http://www.BYEM.com
  Svara
 • Jag vet precis hur det känns. Det är som djävulen besitter en och man kan se sig utifrån. Då i stunden känns det legitimt! Men efteråt.. fy vad man skäms. Om du får ett tips kan du väl blogga om det. Men all förståelse till dig!

  Elin 2017-10-16 21:04:33
  Svara
 • Jag har väldigt stora problem med min ilska. Från att vara en väldigt glad, energisk och positiv person kan det vändas på 1 s. Ilskan inom mig är som ett rus och går inte att stoppas. Dumma ord, spark i väggen och smäll i dörrarna hör tyvärr till vanligheten. Det är som ett monster som plockas fram och efter kommer skuldkänslorna, för sådär är jag ju inte egentligen. Jag går och pratar med någon, vilket jag verkligen rekommenderar. Att få prata av sig, låta tårarna rinna och ventilera är det allra bästa för att slippa skammen och lära sig hantera sig själv. Mina tips är att informera dina nära om ditt problem och förklara hur du känner när ilskan kommer. Om de har mer förståelse kommer allting blir lättare. Sen är ett tips också att tvinga dig själv att gå därifrån. Gå iväg och andas, skrika, gråta och sen samla sig. Det hjälper mycket.

  Kramar, gillar din blogg mycket <3

  Klara 2017-10-15 17:13:32
  Svara
 • Jag har (ibland..) lärt mig ”välja fighter”. När jag inte tar fighten och går undan känner jag mig en lite enklare människa att leva med! Trevlig helg!

  louise 2017-10-15 14:27:00
  Svara
 • Jaaa! Jag har exakt samma problem!! Brukar försöka gå bort när jag blir skitarg så jag inte tar ut det över någon annan, men det funkar ju 1/10 gånger.. Borde själv också snacka med nån om detta. Dela jättegärna med dig hur du tacklar det!
  Tack för en skitbra blogg, du är grym!!

  Lina 2017-10-15 13:31:42
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!