Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Kantareller. Parmesan. Blomkål.

Igår postade jag den här bilden på Insta Story och det var länge sedan det var ett så enormt gäng som var sugna på att få receptet. Hihi. Det är inspirerat av ett recept som Hemköp bjussade på i sin receptbroschyr, men med lite ändringar. Så här kommer receptet!

Det här behöver ni: Kantareller, Blomkålshuvud, Smör + olja, Purjolök, Vitlök, Parmesan, Ricotta, Pinjenötter, Persilja, Chili, Gurkmeja, Salt och vit- och svartpeppar .

Och såhär gör ni:

 

1. Riv blomkålen smått – tänk storleken på ris. Koka den i ca. 15 Sek. Låt sedan svalna.

2. Stek pinjenötterna till fin yta.

3. Stek kantarellerna i smör med vitlök, purjolök och chili. När det fått färg – Ös i den kokade blomkålen, olivolja, gurkmeja, pinjenötterna, salt och peppar. Låt det fräsa ihop.

4. Riv ned MASSA parmesanost och lite ricotta för krämighet. Smaka sedan av med salt och peppar.

5. Strö över persilja.

 

Mums! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Mumma!!! Jag undrar vart din kylmask du brukar använda på morgonen är ifrån? 🙂

    amanda 2017-10-18 07:19:31
    Svara
    • Svar på amandas kommentar.

      Hallå rara 🙂 Vet du vad – Den är från Åhlens men ÄNNU bättre är en vanlig isklamp. Hihi. Puss

      henrietta 2017-10-18 20:17:50
      Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Mitra Javadi
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry