Jag har signat någonting helt galet.

MIN NYA TOPP! Så mycket kärlek till den. Ni hittar den här! En sådan skapelse för bara 299 pix är ju ingenting man gråter för direkt. Bra jobbat H&M som enligt mig haft en liten svacka den senaste tiden.

Två andra saker som har gjort just denna dag så bra: 

1. Jag har signat för ett helt fantastisk projekt. Gråter av tanken på det. I morgon får ni veta.

2. Min nästa VLOGG kommer i morgon. Och ni ska då bl.a få se en liten del av mitt orimliga utbrott här om dagen. Jag glömde nämligen att stänga av kameran…. Jag blir så glad om ni vill prenumerera på min kanal <3 Och tycker till.

Här hittar ni min YouTube-kanal!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Henrietta! När lägger du upp ditt nya vlogg-klipp? Längtar 😀 Kram!!!

    sandra 2017-10-19 17:42:44
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!