Min egen parfym, Malibu Beer & Nybrogatan 38

Igår hade jag bara lyckats få till 4 timmars sömn och vaknade upp svullen som en ballong. Jag hatar när det händer. Och extra mycket när jag inte hinner sitta med min ismask innan jag måste springa iväg till jobbet. Men jag drog på mig Johans goa mössa från Weekday, min nya fluff-jacka från Monki och fluff-skor från GANT och kände mig lixom ändå OK.

Jag började dagen med frukost tillsammans med hela Marvelous. Byrån jag jobbar på för er som inte vet. Vi uppdaterade varandra om vilka projekt som ligger i pipen, körde pepp-talk om allt kul som väntar under hösten och mellan det tuggade vi på stans godaste frukost. Jag var inte alls hungrig men beställde ändå in äggröra med tryffel, ingefärashot och grapefrukt.

Men är man hungrig så ska man slå till på deras croque madame eller hur gott låter det inte med stekt kanelbulle??? Nej men typ inte ens rimligt så gott.

Efter det var klart tog jag en selfie på toan innan jag trampade vidare tillbaka till kontoret som bara ligger några meter därifrån. I Sturegallerian bakom Tures för att vara exakt, vilket är väldigt lyxigt.

Pressveckan har ju pågått och jag har inte hunnit med att besöka något presskontor alls fram tills igår då jag bestämde mig för att möta upp Tess och springa bort till AWB som är kända för att anordna en väldigt trevlig dag. Några dagar innan hade jag även fått frågan om jag ville göra min egen parfym tillsammans med doftmärket Muro Scents, och det ville jag ju inte missa!

Killarna hjälpa mig med att få till en rimlig doft. Jag älskar tunga och kryddiga dofter och utan hjälp hade det kunnat sluta illa.

Den blev lite chokladig men kryddig. Nu ska jag bara låta den gotta ihop sig i några dagar innan jag kan använda den.

Resten av dagen hade jag en lång workshop med vår kund Malibu Beer (finns inte i Sverige utan endast i USA och Amsterdam i dagsläget!) där vi körde igenom deras sociala medier framåt. Superspännande kund som har en rolig tid framför sig, vilket är lika med att jag också får det. Nu ska jag springa bort till jobbet för tidigt frukostmöte.

Puss.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Vart är byxorna ifrån på första bilden?? Sååå fina!! 🙂 Och tack för en mysig och bra blogg!

    Cornelia 2017-10-24 10:56:19
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!