Hemlighet & fluffigaste dunjackan

Henrietta Fromholtz 2ndday jacka

Oj! Det är visst redan söndag! Helgen har verkligen gått i ett här nere i Linköping och jag har helt glömt bort att blogga. Väldigt skönt faktiskt! Men en hel del annat jobb har jag dock fått gjort här nere, men det har varvats med brädspel, rödvin och asgarv med familjen, så har inte gjort så mycket. Helgen har i sin helhet varit magisk. Ont i magen av alla skratt.

Ville bara kika in och tipsa om min nya UNDERBARA jacka från 2NDDAY. Jag har fått så många komplimanger och frågor om den sedan premiärdagen, så tänkte att det var dags att bjussa på var den kommer ifrån. Det är nästan lite Balenciaga över modellen. Me like.

Nu ska vi åka tillbaka till Estockholmo. Hörs då! Men en stor nyhet som jag har håll hemlig i några dagar. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!